Várandós ehet boros ételt, mint például egy marhapörkölt?
Persze, hogy ehetsz.
Max. arra figyelj, hogy ne legyen túl erős, nehogy az történjen, hogy csíp akkor is amikor eszed, és csíp másnap reggel is (aranyér ez esetben könnyen előjöhet).
Egyébként kedves egészségetekre!
3-as vagyok.
Mi az ami nem tetszett???????????????
Álljunk meg!
A kismama nem azt kérdezte, hogy veszélyes-e literszámra vedelni a piát!
Mégcsak nem is pohárral akar inni, tehát nem iszákos!
Az, hogy a marhapörköltbe (kb. 2-3 kg. húsban) max. 1-2 deci bort belefőznek, ez még miért lenne káros egy kismamára.
Mindig azt mondják, hogy ami jól esik neki, amire ráéhezik, amit megkíván, az igenis nem árt. Persze mértékkel. Itt viszont szó sincs mértéktelenségről, nehogy elmondjuk már szegényről, hogy egy részeges akárki, mert babát vár, és ráéhezett egy kis vörösboros marhapörköltre?
Akár tetszik, akár nem, akár lepontoztok, akár nem, ez a véleményem, ha kell, akár meg is főzöm neki azt a pörit.
Igaza van az ötösnek. Én a Spekturmon láttam erről egy filmet + itt van ez is:
Én is tudom, hogy a köztudatban ez máshogy van, de attól még igaz: ön dönt: eszik vagy vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!