Van köztetek egészségesen étkező? Ha igen, akkor leírnátok a het étrendeteket?
Szia,megint a második vagyok.
Igen,érdemes kimérni előre a napi vízmennyiséget,ami elvileg min. 2 l lenne,de szerintem a te méretedben elég a másfél is.
Mérd ki,és még mielőtt a szomjúságérzet jelentkezik,igyál egy pohárral 20-30 percenként.Én is így csinálom,edzésnél még több elfogy.Így iszom egy nap néha akár 5 liter vizet is :)
Nem tudom mi lesz,ha bejön a fülledt időszak...
:) Ma felbuzdúlva nekem is sikerült meginni 1,5 l.-el, de ez ritka, sajnos.
Jó lenne valamit sportolni is, de egy év betegeskedés után nagyon legyengültem.
Második, látom te egy sportember vagy. :) Szerinted az elipszis trénerrel lehet alakot formálni?
Hát,én bevallom,nem sokat tudnék az ilyen eszközökhöz hozzátenni,mert hímnemű vagyok :D,amit én csinálok az sokkal keményebb kicsit küzdésorientált edzés,tehát én az ilyesmikkel nem nagyon foglalkozom.Amit én csinálok,ott a teljesítmény és a képességek a lényeg,az alak csak jár hozzá mellékesként hogy úgy mondjam.
Viszont ha nincs nagyon lehetőséged úszást,biciklizést futást vagy bármi hasonlót végezni idő hely vagy bármi egyéb miatt,akkor még mindig tudok neked egy biztos dolgot ajánlani az én edzéstervemből.
Szerintem amit nyugodtan átvehetsz-és ne haragudj ha most rosszul tippelek de- fiatal nőként az a kettlebell,persze egy neked alkalmas méretben.
Nagyon tudom ajánlani,hihetetlen zsírégető és kardiológiai hatása van.Jó hatással van a rugalmasságra is,meg sok minden másra,de azok neked már csak másodlagosak.Azóta kávé és tea nélkül képes vagyok teljesíteni egy nehéz napon is(kávézni mondjuk igazából sosem kávéztam,de azóta meg végképp nincs ilyenekre szükségem).
És szerintem elég sok érv szól mellette:
-nagyon sokoldalú,egyetlen darabbal minden testtájadra végezhetsz gyakorlatokat,több eszköz jó tulajdonságát kombinálja
-nincs nagy helyigénye,ugye maga az eszköz is elég kicsi,a gyakorlatokhoz is állásra guggolásra alkalmas helynél több nem nagyon kell
-viszonylag olcsó
-elég intenzíven,hatékonyan lehet vele edzeni,akár heti 2-3 alkalommal 30-45 perc folyamatos edzés is elég ha egyszerű,mindennapi fittségre vágyunk
Szépen megizzaszt,nekem ezután állt be az ennyi napi vízmennyiség,sokszor csak az edzés alatt elfogy 3l.
Szólj,ha elkezdenéd,mert kezdőként szükség van egy kis segítségre,nem érdemes teljesen amatőr fejjel nekifogni.
Ha neked más jobban passzol,akkor nem beszéllek le róla,de szerintem magával az ellipszissel szemben is szinte minden érv a Kb javára dönt.Olcsóbb,elenyésző helyigénye van,nem tud elromolni(garancia mégis van rá :D),és hangsúlyozom,ha ezt előveszed és egyhuzamban csinálod fél óráig,akkor máris előbbre vagy.A másik úgy gondolom,kicsit körülményesebb.
Én magam az egyszerűbb letisztultabb dolgok híve vagyok,ezek a gépek nekem néha kicsit erőltetésnek tűnnek.
Persze ha be kéne rendeznem egy konditermet,lehet,hogy sokadiknak a hasonlókat is számba venném.
Köszi szépen a választ! Még nem hallottam erről a kettlebellről. :) De nagyon érdekesnek tűnik, utána fogok nézni.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!