Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet beízesíteni a...

Miért nem lehet beízesíteni a gyógyteákat?

Figyelt kérdés
nem értem mi baja lesz ha teszek bele cukrot meg citromlevet , nem hinném hogy a cukor semlegesíti a hatóanyagot. akkor miért nem lehet beízesíteni?
2012. jún. 13. 22:41
 1/4 anonim válasza:
Pontosan én sem tudom,de állítólag azért,hogy ne veszítsen a gyógyerejéből.Tisztán a leghatásosabb.(Elvileg)
2012. jún. 13. 22:53
 2/4 anonim válasza:
Ja és cukor helyett ha nagyon akarod inkább mézet használj!
2012. jún. 13. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Rosszul hiszed, pont ezért nem lehet beletenni, mert akkor veszt a hatóerejéből és igazság szerint csak magában lenne szabad inni. Nagyon-nagyon ritka esetben tesznek bele mézet cukor helyett, azt is csak keveset. És jó példa erre a csipkebogyó tea is, amit igazából még felforralni sem szabadna, csak hideg vízben áztatni és esetleg langyosra felmelegíteni, mert kimennek belőle a gyógyhatású anyagok.
2012. jún. 13. 23:25
 4/4 anonim válasza:
nem veszít az erejéből, egyszerűen csak annyi a magyarázat, hogy kevesebb hatóanyag szívódik fel belőle ha cukrozod (de gyanítom ha mézet teszel bele, akkor is!!) elsősorban a cukrot fogja a szervezet felvenni. azt meg ki mondta hogy citromlevet nem tehetsz bele?! de igenis tehetsz! veszel citromot, aztán kifacsarod a levét.. nyugodtan tehetsz bele!
2012. jún. 13. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!