Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi alatt milyen gyógyteákat...

Szopi alatt milyen gyógyteákat szabad fogyasztani?

Figyelt kérdés
Pl. kamilla, borsmenta?

2011. dec. 29. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kamillát nyugodtan, meg nem tudom, próbáltad-e már a foreveres Aloe Blossom Herbal Tea-t, de isteni és nyugodtan ihatod, akár a baba is kaphatja, sem koffein, sem csersav nincs benne, viszont ha esetleg hasfájós, azon segít, gyömbért, kamillát is tartalmaz (sok más mellett).
2011. dec. 29. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Kamillát és hársfavirágot biztosan, a borsmentát nem tudom.
2011. dec. 29. 20:40
 3/4 anonim válasza:

a borsmenta tejapasztó hatású, így azzal csak óvatosan!!!

hasonló hatása van a zsályateának is, csak az erősebben hat, mint a menta

mivel nekem két hónap után sem állt be a kereslet-kínálat (túl sok tejem volt) ezért esténként vagy egyiket vagy másikat ittam, és nem ébredtem többet arra éjszaka, hogy ömlik a mellemből a tej!

2012. jan. 1. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Hormonhatásúakat ne: pl. cickafark vagy palástfű

vízhajtókat se: azt mondják a zöld tea pl. enyhén az, de egy pohárral lightosan, ha nagyon szereted ,ihatsz. Ugyanez a helyzet a fekete teákkal a koffein miatt.

Nyugtató teákat ne!

A borsmentát nem tudom.

a szopi teákkal is finoman, nem minden mama és baba szereti a hatásait.

A fűszeres teákat is kerüld.

A kamilla, csipkebogyó biztosan JÓ! Gyümölcsteák igazi gyümölcsből (kivéve eper,málna,kivi)

2012. jan. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!