Ma forraltam házi tejet, és valami nem jól sült el?
Tedd be egy gézbe, vagy tiszta konyharuhába, csöpögtesd jól le és kész a túród.
Nem volt friss a tej (ebben a melegben hűtés nélkül nem sokáig bírja), vagy valami savat kapott főzés közben (belecseppent egy kis ecet, citromlé), vagy volt valami a lábosban.
az jó mi is csinálunk iylet ,alacsony lángon kell melegíteni avgy ki kell rakni a napra és lesz belőle túró ha leszűröd illetve savót is kapsz
kine öntsd! a savót nyugodtan fogyaszthatod pár napig 2-3 nap vagy kenyérsütéhez sütemények készítéséhez is felhasználhatod nagyon egészséges!! bár ízre lehet nem fog tetszeni, a túróból is sok mindent lehet csinálni kőrözött sütemény palacsintába cukrosan mazsolásan, túrós csusza....stb majd legközelebb jobban figyelj de használd fel mindenféleképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!