Csirkemell csontból mit lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Valamilyen ragulevest már hallottam, de nem tudom, mennyi kéne egy levesbe, és hogyan daraboljam fel.2012. jún. 2. 00:15
2/6 anonim válasza:
Igen. Ragu, vagy becsinált leves jó belőle. Minél több csontot vízben jól kifőzöl /ez az alaplé/. Zöldséget kevés olajon megpárolsz, megszórod liszttel, és ráöntöd a csontlét /a csontokat előzőleg kiszedegetted:azok nem kellenek, csak az ízük/., és készre főzöd. Kevés tejföllel is fincsi. Tojásból, lisztből galuskákat is szaggathatsz bele.
3/6 anonim válasza:
A csontot megfőzöd répával, fehérrépával, petrezselyemmel, sóval, borssal, paradicsommal, hagymával, krumplival és karalábéval és kifőzöl hozzá levestésztát, és kész is :) Ha megeszed tehetsz bele belsőségeket (20 deka máj szívvel kb 100 ft) vagy lábat (ahol én veszem, ott 29 Ft kilója, nem egy nagy érvágás :D)
4/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor igazából bármit meg lehet ezzel is csinálni. :)
Köszi!
2012. jún. 2. 23:37
5/6 anonim válasza:
Persze, a csonttól ugyanolyan íze lesz a levesnek, mint a hústól, csak nem lehet megenni :)
6/6 anonim válasza:
Anya mindig tesz a levesbe ha nincs benne jelentős húsmennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!