Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mindig esztek, ha éhesek...

Ti mindig esztek, ha éhesek vagytok (evészavar)?

Figyelt kérdés

Van pár barátom, aki akkor sem eszik, ha éhes inkább megvárja - ha társaságban van - hogy több ember is éhes legyen és csak akkor eszik. Pl. megyünk városba és megéhezik akkor megvárja hogy 1-2-3 ember is éhes legyen és akkor együtt megyünk be enni valamit.

1., ti mindig esztek ha éhesek vagytok?

2., este mikor vacsiztok, és általában mit?

3., súlyt, magasságot és életkort is légy szíves!

2012. jún. 1. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1, ha van rá lehetőségem, akkor természetesen.

2, először olyan 7-8 körül, aztán 10-11 körül és ha nagyon sokáig fent vagyok, akkor még hajnal 1-2 után is képes vagyok enni(:

3, 52 kg, 166 centi, 17 és fél éves vagyok

2012. jún. 3. 22:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Miket szoktál vacsizni? Fehérjét gyümi/zöldség?

vagy ch-t: pizza, süti, édesség, rizs, krumpli, kenyér, szendvicsek, gríz, tészta?

2012. jún. 4. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos hibáztam elkezdtem kalóriát számolni a tavasszal és nyár végéig szigorúan tartottam, de belefáradtam... A vége felé falásrohamaim voltak, amik most, hogy rendesen eszek se múltak el teljesen. Szinte mindig éhségérzetem van, bár kezdem megtanulni ezt kezelni és megmagyarázni magamnak, hogy nem lehetek éhes mert fél órája ettem, próbálom elterelni a gondolataimat. Gyerekkorom óta nagy evő vagyok, képes vagyok megenni egy nap a napi kalóriaszükségletem dupláját is telítettség érzet nélkül. Nem tudom ez betegség e, normális, vagy csak a sportolás hatása e, de eddig nem híztam meg.

1. Ha van rá lehetőség igen.

2. Főleg fehérjetartalmú ételt, pl túrót, sült húst, vagy ha nincs más felvágottat sajttal kornspitz-cel.

3. 160/55 27 éves nő.

2012. dec. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!