Ti mindig esztek, ha éhesek vagytok (evészavar)?
Van pár barátom, aki akkor sem eszik, ha éhes inkább megvárja - ha társaságban van - hogy több ember is éhes legyen és csak akkor eszik. Pl. megyünk városba és megéhezik akkor megvárja hogy 1-2-3 ember is éhes legyen és akkor együtt megyünk be enni valamit.
1., ti mindig esztek ha éhesek vagytok?
2., este mikor vacsiztok, és általában mit?
3., súlyt, magasságot és életkort is légy szíves!
Azért kérdem, mert evészavarom volt/van... diétából átment anorexiába, aztán falásroham, hányások... éheztetés, zaba, éheztetés...
A dokim és a pszichológusom sokat segített/segítenek, meg a barátaim is, csak azért fura, mert a barátaim (akik teljesen normálisak! nincs evészavaruk, lány és fiúk is) vannak úgy hogy nem esznek ha éhesek, mert nincs kedvükre való kaja, vagy egyedül nem akarnak enni és megvárják hogy más is éhes legyen.
Ezért lennék kíváncsi, ti hogy csináljátok?
hát ha megyünk a városban, akkor természetes, hogy megvárom amíg mások is éhesek lesznek. csak nem fogunk beülni vhova, és ők nézik ahogy én eszem, majd amikor ők éheznek meg, akkor én nézem őket... sztem tök evidens, hogy akkor egyszerre eszünk.
1. ha éhes vagyok, és van rá lehetőségem, akkor eszek
2. 9 körül vacsizunk, és hát rengetegfélét. szendvicstől kezdve, rántotta, sült párizsi, virsli, bundáskenyér, meg ami éppen van itthon.
3. 170/65 24L
1.) Egy ideje fogyókúrázom, így igyekszem nem megvárni azt a szakaszt, amikor éhesbe váltanék át, mert annak beláthatatlan következményei lennének (olyankor kedvem lenne bármit, válogatás nélkül magamba tömni, ha úgy van). Szóval ált. 3-4 óránként eszem, így sosem érzem tömve magam, de éhesnek sem.
2.) Túrókrémet (túróból és joghurtból), ezt mindenféle ízesítéssel és verzióban, kőrözöttet, tojásból valamit. Ehhez ha nagyon éhes vagyok néha még jön pár szelet abonett és zöldség. A mikor elég változó, itt is törekszem arra, h ha sokáig fent vagyok, akkor ne legyek éhes lefekvés előtt, szóval próbálom mindig ahhoz igazítani.
3.) 163 cm, 55-56 kg jelenleg, 21/L
Én szeretem megvárni hogy éhes legyek. nem fogok akkor enni amikor nem vagyok éhes. -->Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk;)
Este 7 körül szoktam vacsizni, mostanában rántottát vagy egy zsemlét megcsinálva paprikásszendvicsnek
67/170 20/L
1.,én ritkán vagyok éhes..de mindig megvárom míg párom is éhes lesz,vagy ő is visszafele és mindig együtt étkezünk,de ha nassolni támad kedvem akkor mindig eszek:)
2.,most lesz vacsi mert most értünk haza de általában fél7-7 óra
3.52 kiló,165 centi 20 éves nő vagyok!
általában nem szoktam megvárni hogy teljesen éhes legyek, napi 5-6 étkezek, de volt már olyan hogy éhes voltam de nem volt kedvem enni
ált 6-7között
zabpehely+joghurt+túró vagy
gyümölcsök joghurttal vagy főtt kaja-spenótfőzelék főtt tojással, rakottkel, rizs hússal, rizs hallal, kelkáposztafőzwlék sült hússal, májgombócleves vagy szendvics
ha valahova megyünk akkor együtt ülünk be és eszünk
48kilo, 165-166cm 20éves nő
1. Ha lehetőségem van rá, akkor enni szoktam, ha megéhezek. Előfordult már velem régebben a suliban például, hogy reggel nem ettem (sosem reggelizek), beültem egy dupla órára ahonnan nem lehet kijönni szünetben, csak a 90 perc + 10 perc szünet elteltével, és már óra elején megéheztem. Akkor ugye nem volt lehetőségem enni, csak mikor kijöttem, bár addigra mindig elmúlt az éhség, de ettem, mert tudtam, hogy attól, hogy nem érzem, üres a gyomrom. Ha itthon vagyok egyedül és akkor éhezek meg, akkor eszek, nálam nincs ilyen, hogy nem szeretek egyedül enni. Amikor a barátaimmal elmegyünk valahová, akkor általában én is bevárom a többieket, hogy egyszerre üljünk be valahová. Persze agyon nem éheztetem magam, amikor megéhezek elejtem, hogy enni kéne valamit valahol, és legtöbbször kaphatóak rá a többiek is. Ha más nem, én eszek rendesen, ők meg csak nasiznak valamit.
2. Este 6-7 között szoktam vacsorázni. Hétvégén, vagy nyáron, mikor képes vagyok hajnal 3-ig ébren lenni és filmezni, gépezni, vagy akármit csinálni, akkor általában mégegyszer enni szoktam 11 és éjfél között, mert addigra nagyon meg szoktam éhezni, és üres gyomorral nem szeretek lefeküdni. Az, hogy mit eszek, változó. Ha ebédből maradt és olyan ebéd volt amit nagyon szeretek, előfordul, hogy maradékot melegítek magamnak. Ha nem, akkor gabonapelyhet, gofrit, rántottát, melegszendvicset, sima szendvicset, tejbegrízt/rizst, császármorzsát, tócsnit szoktam enni legtöbbször.
3. 48 kg vagyok, 167 centi, és 18 éves lány.
1. Nem eszek mindig, amikor éhes vagyok. Naponta 1x eszek csak.
2. Nem eszek már este 6 óra után, nem szoktam vacsizni.
3. Súlyomat nem tudom, mert nem merek rá állni a mérlegre(lehet kiakadna.. :/), de 165cm vagyok és 18 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!