Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki mennyi levest eszik?

Ki mennyi levest eszik?

Figyelt kérdés

Egy héten hányszor és mekkora adagot (tányér v. deciliter)? Esztek utána másodikat is, vagy csak (sűrű) leves van?

Azért kérdezem, mert bármekkora fazék levest főzök, 2 nap alatt bármilyen mennyiség elfogy, és ketten vagyunk...

2012. ápr. 27. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi nagyon ritkán eszünk levest, bár a párom néha kér egy kis paradicsom, vagy tojás levest hétközben.Nagy ritkán hétvégén húsleves. Ma kivételesen lesz, zöldborsós ragu leves, és palacsinta.
2012. ápr. 27. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Minden nap szinte. Imádom. Ha leves van 2-3szor eszek. Van hogy a főételt inkább odébb teszem mert nem fér belém már más:)Húsleves, vegyes zöldség leves, fokhagymakrém leves a 3 nagy kedvenc. Anyu nagyon jól főz :)
2012. ápr. 27. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán eszünk levest.Jó ha havonta egy szombaton van leves.De akkor sem főzünk nagy adagot,csak annyit amennyit 1 ebédre 3 ember meg tud enni.Nem igazán vagyunk levespártiak.
2012. ápr. 27. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Amíg otthon éltem megszoktam, hogy nálunk az ebéd szigorúan leves és második, aztán páromhoz elkezdtem járkálni és kiderült, hogy náluk ritkán van leves. Így amikor összeköltöztünk, azóta csak kevés leves van, mert kb. én eszem :D Mostanában főleg krémleveseket.
2012. ápr. 27. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
soha nem eszünk levest
2012. ápr. 27. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Én több hónapja csak leveseket eszem.:D

Ne kérdezzétek, nem tudom.

Plusz e mellé még lemegy több liter víz és tej is. Egyszerűen nem kell a szilárd kaja, csokit sem ettem már mióta. Úgy kezdődött, hogy jött egy rohamom, hogy levest kell ennem. Akkor hozattam több csomag istant levest a tecsóból. De befaltam az összes csomagot:D Azóta minden 2.nap levest főzök. A héten már volt zöldborsó, paradicsom, és most van bableves. Általában napi 5-6 tányért eszek:D Hál istennek csak 4 kilót fogytam, nem is akarok többet.

2012. ápr. 27. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:

mindennap és van hogy vacsorára is eszünk

mindig eszünk másodikat is csak pl ha tartalmas a leves pl gulyás, vagy palóc utána csak rizskoch, mákos vagy dióstészta, gofri, pite, nudli van

2012. ápr. 27. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Leves mindig van itthon, szóval majdnem minden nap eszem 1 tányér levest. Nem nagyon eszem utána mást. Nem tudok egyszerre sokat enni...
2012. ápr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!