Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha a kisfiam szinte csak...

Baj, ha a kisfiam szinte csak levest eszik ebédre? 15hós

Figyelt kérdés
Eddig az volt a baj,hogy nem fogadott el semmit.Nagyon rossz evő volt de pár hete szerencsére elég jól eszeget.A levest imádja 2 nagy merítőkanállal is megeszik egyszerre.Répával,tésztával...minden ami van benne.A második fogásból csak pár falatot eszik,mert jól lakik a levessel.Ha nem adok neki csak kevesebbet akkor kéri,hisztizik,sír.Igazából örülök,hogy ilyen jó étvággyal eszeget de jó volna ha azért mást is enne.Vagy ez is változni fog heteken belül mint eddig szinte minden?:)
2012. ápr. 16. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy baj!Az enyém is leveses,és bizony gyakran nem is nagyon kér mást.Eltelik a gyomra vele.nem baj,sőt a leves nagyon egészséges,a második meg marad uzsira.De valóban,minden változhat a piciknél rövid időn belül!
2012. ápr. 16. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
változni fog, az enyém utáltaa levest , nem ette meg, egyszer probaképp adtam azota naponta kell, jo sürü husi leves, paradicsomleves, , most 21 honapos, másodikat már igy nem eszik ha sürü a leves, nálunk meg az a baj hogy egyáltalán nem eszi meg a hust sehogy..
2012. ápr. 16. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, főleg, hogy ezzel sok zöldséget is eszik! Örülj neki!

(És persze, amit baba mellett szerintem mindenki megtanul: Ami működik pár napig, hétig, az aztán lehet, hogy egyáltalán nem fog :-) Használd ki, amíg ennyire rajong a levesért!)

2012. ápr. 16. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Fiam most lesz 2 éves, és ő kezdetektől nagyon leveses, és a másodikból ő is csak pár falatot eszik, viszont levesből a tányérját tele szedem, és megesszi. Én is felkelés után adom neki a másodikat. De én is nagyon leveses vagyok, még mindíg :-)
2012. ápr. 16. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy végülis miért lenne baj? A másodikat legfeljebb megeszi később. A lényeg, hogy úgyszólván a nap során eleget egyen, és nem muszáj épp ebédidőben megennie az "ebéd lényegét". Mellesleg pedig a leves se "nulla", hisz benne vannak a zöldségek, tészta.
2012. ápr. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!