Egy éves kisfiam nem tűri a lábán a cipőt, rá se tudom adni. Mit tegyek?
1 évesre nem kell még cipőt eröltetni. A lakásba minek cipő??? Ti is abban vagytok?
Én először Liliputi puhatalpút vettem,akkor már 14-15 hós volt. Nem szerette,nem is eröltettem,csak ha mentünk valahova,babakocsiban adtam rá,megértette,hogy csak cipőben jöhet. Amikor már önállóan járt,akkor vettem egy nagyon hajlékony cipőt,azt már szerette,nem ellenkezett. Az hülyeség,hogy ha most nem szokja meg,mi lesz később. Ha már menni fog egyedül,akkor érik meg a cipőre és már nem fog ellenkezni.
Még nem kezd menni,még csak felállt. A padlóval semmi gond, a cipő talpa is kemény lesz.
Hagyd a cipőt az enyémek is mezitláb voltak otthon, majd ha tényleg jár (ami lesz még egy fél év) akkor veszel neki cipőt)
Fiam 13 hónapos, és még nincs cipője! :) Kint még babakocsival közlekedünk, bentre meg .... hmmm... hülyeség.
Ne reagáld túl, ha vaki az írja, hogy "hülyeség"! Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy hülye lennél.
Szia!
Nálunk mindenhol csempe van, így muszáj vmit a lábára adni.
Ezeket próbáltam:
-tappancsos zokni (tudom, cipő érdekel, ezt csaka zok kedvéért akik nem értik mire bentre cipő) Szóval ebben elcsúszott
.bőrtalpú zokni -ez jó volt, viszont szerintem nem úgy érzékeli a talajt ebben, mert eltekeredett a lábfején mindig
-liliputi puhatalpú: ez nagyon jó, csak az én fiamnak szorította a bokáját (ezt megoldottam gumicserével)
Mostmár viszont, hogy picit jobb idő van, beleizzad a lába.
-És végül:) Most vettem neki egy LBL puhatalpú szandált, ezt a legeslegkönnyebb ráadni, pedig nagyon magas és széles lábfeje van (a liliputival mindig küszködtem az elején). Mivel szandál, így nem izzad be a lába, és mivel puhatalpú, abszolút tökéletes és olyan könnyű, észre sem veszi, hogy rajta van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!