Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos kisfiam mindig...

7 hónapos kisfiam mindig lerúgja a cipőt a lábáról séta közben. Mit tegyek, hogy ne rúgja le? Milyet vegyek a lábára?

Figyelt kérdés
Már vettünk Neki kimondottan kocsicipőt is,van Nike sportcipője is,tépőzáras kis cipője is,de mindet lerúgja. És nagyon hideg van. Ma már a múmiazsákba tettem,nehogy megfázzon.
2010. okt. 11. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én overált adok a fiamra, olyat, aminek talpa is van. Ő is 7 hónapos, de nem rúgta le még soha a cipőit. Nem lehet, hogy túl nagyok?
2010. okt. 11. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem nagy, mert a cipőket is a korának megfelelően vásároltuk (Brendonban).
2010. okt. 11. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom,még nem jár. Akkor sem szeretik a kicsik a cipőket,amikor már tudnak járni. (Akárcsak a sapkákat).

Adj a lábára vastagabb zoknit,akkor nem fázik meg. Még nincs annyira hideg,hogy megfázzon.

2010. okt. 11. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Vastag zokni vagy kocsizokni elég. Enyémnek nem is volt igazi cipője (még puhatalpú sem), csak 13 hónapos korától, mikor elindult. A zoknikat nem tudja lerúgni.
2010. okt. 11. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

8 honapos a babam es o is lerugja a cipot/kocsicipot (egyet el is hagytunk). Vettem egy tepozaras magasszaru csizmat ami puha talpu szeruseget ezt nem tudja lerugni de viszont tul meleg es beleizzad a laba. :( Igy meg varok vele amig hidegebb nem lesz. Ha talasz ilyet mondjuk vekonyabb kiszerelesben akkor ezt talan nem tudja lerugni, a mienk ilyen:

[link]

2010. okt. 12. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is volt gond ezzel,h lerugja a cipöt.

Aztán most kb. 1hete vettünk neki ilyet:

[link]

Na és ezt már nem rugja le,igy lehajtva is lehet használni,de felhajtani is lehet a szárát a cipönek,akkor hosszabb száru,egyenlöre csak egy harisnya van rajta,de ha hidegebbek lesznek,majd huzok még a lábára egy zoknit pluszba,és akkor sem fog fázni.

Az elöttem lévö kiscsizma is csinos,nekünk is volt tavaly télen a lábán,mikor még pici volt,csak sötétszürke szinü,mert nekem is kisfiam van!:)

2010. okt. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!