Az én kislányom nagyon szereti a levest. Ha az tartalmas (pl. ragu), akkor már az is elég neki, de van, hogy a másodikból is eszik kicsit.
2012. jan. 9. 12:54
2/8 anonim válasza:
Ha kéri akkor egye. Ha nem akkor meg elég neki a második. Az én lányom már 3 éves, és ő csak egyfajtát eszik.
2012. jan. 9. 12:57
3/8 anonim válasza:
A gyerekek többsége nem szereti a leveseket, ha nem akarja, akkor ne adj neki. Eröltetni felesleges, a leves nem szükséges ahhoz, hogy valaki egészséges legyen. Ha szivesen eszi, az más, de akkor is föként a sürüjét add, mert a leve csak megtölti a hasát, de nem tápláló.
2012. jan. 9. 12:59
4/8 anonim válasza:
Mi azt tanultuk kisgyermek (1-3 éves) étkezéséről hogy még nem képesek 2 fogást megenni (az majd csak óvodás korban jön el 3-6). Tehát vagy második vagy tartalmas leves (sok zöldség hús ragu amit írtak előttem is).
Ennek ellenére: lányom 2 éves levest IS eszik és másodikat is...
A fiam 5 éves CSAK egyiket hajlandó örülök ha fél adagot megeszik. És az oviban is így csinálja.
Szóval...hát nálunk ez nem jellemző ami az elmélet.
2012. jan. 9. 12:59
5/8 anonim válasza:
Mi egyébként sem vagyunk levesesek, hetente 1-2x eszünk ilyesmit, olyankor igen, eszik belőle, de olyankor a másodikból kevesebbet bír, mint egyébként szokott. 2 éves.
2012. jan. 9. 13:06
6/8 anonim válasza:
Kisfiam 23 honapos es bolcsis. En hetvegen nem szoktem neki levest adni hanem megeszik egy nagy adag masodik fogast. A bolcsibe viszont 14 honapos koruk ota (amiota kisasztalnal esznek es nem eteto szekbe) eszik a levest. Heti haromszor van leves + masodik fogas es heti ketszer van masodik fogas + desszert. A fiam megeszi mindig pedig sem a leves sem a masodik nem kis adag. :)
2012. jan. 9. 13:27
7/8 anonim válasza:
Fiam kb. másfél éves kora óta eszik levest is a második előtt. Nagyon szereti, mi is levesesek vagyunk.
2012. jan. 9. 14:07
8/8 anonim válasza:
Nálunk mindennap van leves és második. És mindkét gyerekem eszik mindkét fogásból.
De a mennyiség rájuk van bizva.
A fiam elég rossz evő, nála az a szabály, ha nem akar enni, h 5 kanál levest meg kell ennie (mert 5 éves), és akkor kaphat desszertet (ált 1 kocka csoki, vagy 1 túró rudi). Második fogásból mindig eszik, főzeléket sohasem (itthon).
A lányom nem válogat, mindig mindenből eszik egy keveset. 2 éves lesz jövő hónapban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!