2 és fél éves gyermeketek mennyire eszik ügyesen főtt ételt? Levest..
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 14:17
1/7 anonim válasza:
az én lányom eléggé akaratos,ugyhogy már 15hónaposan sem hagyta hogy segítsek neki,persze ekkor még sok félre ment neki. de 2,5 évesen már szépen evett.
De ha még ügyetlenkedik is a gyereked,ne aggódj,-az oviba majd sokat fog fejlődni.
2/7 anonim válasza:
Végül is tud egyedül enni, de inkább én etetem, különben ott őszülök meg mellette, mert nagyon lassú.
Levest nem szoktunk enni. Örülök, ha egy fogást megeszik, nem valami jó evő.
3/7 anonim válasza:
Ha akarja, akkor nagyon szépen, ha kevésbé, akkor kicsit leeszi magát, ha egyáltalán nem akarja akkor mint a malac úgy néz ki. De ekkor általában azt kéri, hogy etessem.
4/7 anonim válasza:
3. vagyok. leves nálunk ritkán van, heti 2-3x csak. Nagyon eltelíti a leves, és nem eszik rendesen másodikat. Na meg nem is vagyunk levesesek. Amíg nem született meg a kisfiunk illetve nem ette még azt amit mi, akkor volt hogy csak hétvégén anyáéknál ettünk levest.
5/7 A kérdező kommentje:
Kislányom (2 és fél éves) nagyon próbálkozik, többnyire önállóan eszik, csak még kissé ügyetlenül, néha kicsorog a leves a nyakába. 3 évesen oviba fog menni, remélem nem nézik ki emiatt, bár addig még biztos sokat fejlődik...
2011. aug. 9. 14:33
6/7 anonim válasza:
A lányom 1,5 éves korá´tol gyönyörüen eszik egyedül.Most a fiam is .17 hónapos,de mindent egyedül eszik.1 hónapja nem is engedi,hogy etessem.Mind két gyermek elég akaratos...A lámnyom 2 éves korától egyedül öltözik....
7/7 anonim válasza:
Ügyesen eszik mindent szerencsére. Bár most kezdi felvenni azt a rossz szokást, hogy állva, sétálva eszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!