Egy év körüli gyermeketek milyen ügyesen eszi már meg a kenyeret?
ugyanez van. :))))
először tápszert adok neki, és ha megitta, akkor kenyeret, de csak pár falatot eszik, tényleg csak minimálisat, aztán már ő akarja megfogni és játszani vele.
én ezen nem aggódok, mert kicsi még ahhoz, hogy kenyérrel lakjon jól :)
Az én lányom nem szereti a kenyeret, nem tudom miért. Pár hónapja még evett is belőle, de mostmár nem kell neki.
13 hónapos
Szia! Az én kisfiam is egy éves, hát én is aggódom ezen a dolgon! :)
2 foga van alul, a rágómozdulatok megvannak, apró katonákat adok neki néha, rágdossa is (ami szerintem fog nélkül inkább szopogatás), de annyit nem tud megenni belőle, hogy jól is lakjon. Így kb. 5 falat után megunja, és elkezdi kidobálni a tányérjából a falatokat. Szóval nálunk is az működik, hogy először vannak a katonák, annyit megeszik, amennyit akar/amennyihez van türelme, és utána jön valami pép, hogy jól is lakjon...
Gondolom ez változni fog, ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesz egyre nagyobb a "katonamennyiség", amit megeszik, és előbb utóbb fokozatosan, észrevétlenül átváltunk csak kenyérre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!