A főtt tésztát le kell öblíteni vízzel? Miért?
ez nem jól- vagy rosszulcsinálás kérdése, hanem az 'ahány ház, annyi szokás' jelenség
hogy ezen mit kell lepontozni, azt nem értem, de felőlem nyugodtan, ha másban nem leli örömét, akkor hajrá
mellesleg az olaszokkal példálózni nem a legszerencsésebb, mert az ő tésztájuk eleve más - és főzés közben/után is másként viselkedik, mint a miénk
Egyetértek az előttem szólóval.
Egyrészt valóban ahány ház, annyi szokás, ahány nemzet, annyi szokás, ahány ember, annyi ízlés. Ezért én sem értem, hogy mi értelme van a lepontozásoknak. Én is le tudom pontozni azt, aki nem úgy készít valamit, mint ahogy én tanultam, vagy én szeretem, attól még az ő variációja az ő családjának lehet tökéletes.
Néha olyan gyerekesek tudnak lenni egyesek!
Én mondjuk azért szoktam hideg vízzel leöblíteni, hogy ne puhuljon tovább...
A tapadás miatt meg olajozni, kellemesebb szerintem úgy, mint amikor egyben fel lehet emelni az egész adagot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!