Peanut kérdése:
A főtt vagy a sült tyúk az ízletesebb?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:07
1/12 anonim válasza:
a tyukot először főzni szokás, vagy párolni és utána pirosra sütni. Ha csak sütöd olyan lesz mint a cipőtalp
3/12 A kérdező kommentje:
hát egyszer mindent meg kell tanulni .. x)).. köszönöm!
2012. febr. 29. 21:17
4/12 anonim válasza:
A bolti tyúkot felesleges előbb megfőzni. De a házi tyúkot is csak akkor,ha már nagyon öreg. A főtt tyúknak az "íze" belefő a levesbe,és sütve már nem nagyon jó ízű. Legfeljebb akkor,ha erősebben fűszerezed.
5/12 anonim válasza:
Hosszába vágd ketté a mellehúsa közepénél és a hátgerincénél. Sózd, fűszerezd be előző este. Kizsírozott tepsibe rakd bele a két fél tyúkot, egy pohárka fehér borral öntsd fel, fólia rá, amíg átpuhul a vastag husi is. Utána fólia le, saját zsírjával locsolgatva pirosra tudod sütni. Nyam-nyam!
6/12 anonim válasza:
Levesbe fött tyúkot szoktam sütni mert igy biztos ,hogy nem szárad ki a hús...
8/12 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam, hogy sütés elött megfözni a tyúkot, pedig már 45 éve fözök naponta. Lassan kell sütni, és kenegetni, nem lesz száraz.
A sült mindig izesebb, mert a fözéskor az ize egy része a fözölébe kerül.
9/12 doboszoli válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszadóhoz.
Egy rókáról,-egy bőr jön le!
10/12 A kérdező kommentje:
Sokakat kérdeztem , és sokan mondják hogy előtte abból készítik a tyúkhúslevest , tehát megfőzik,aztán megpirítják sütőben úgyhogy inkább ezt a verziót választom.
2012. márc. 1. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!