Most vettunk eloszor a csaladdal apró fagyasztott koktélrákokat, es elképesztően büdösek lettek főzés után!?
Ha undorral ennéd meg, a szaga miatt, akkor inkább dobd ki, vagy add a kutyának /macskának/, mielőtt herpeszed, vagy gyomorrontásod lenne.
Első voltam.
miért főzted?
ezek már főzve vannak csak át kellett volna pirítani egy kis foghagymás olajon.
ha nem lennének főzve akkor is a főzés csak 2-4 perc.
Valószínüleg szétfőzted teljesen. (vagy romlottat vettél)
A férjem letiltotta a büdös szaga miatt, kénytelen voltam egyedül megenni 1600 Ft árú csemegét. Én is forró vízbe tettem, s megsütöttem olajon. Mivel még nem ettem olyan helyen, ahol szakszerű elkészítése volt, tehát nem tudom, milyennek KELLENE lennie, nekem az általam kreált eredmény nem ízlett. Olyan keménykék voltak a rákok, de ha puha lett volna, attól meg undorodtam volna. Mikor először vettem, rizzsel kevertem,senkinek nem kellett a családban. Adagokban lefagyasztottam, hogy majd apránként eszem. Mivel én is undorodtam tőle, kidobtam a többit is.
Most mascarponés krémbe kevertem, egyedül így megeszegettem, de kapcsolatom a koktélrákkal ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!