Aki fagyasztott karfiolt, brokkolit, babot. Stb-t főz az átválogatja főzés előtt?
Figyelt kérdés
Én csak ma tettem ezt, na lehet nem kellett volna, mert találtam benne egy pici barnás bogarat.Most parázok,hogy nem-e kullancs volt.Attól irtózom.
Az ebéd pedig a kukában végezte.
Bár lehet ezt én lihegtem túl.
2010. máj. 14. 15:38
1/3 anonim válasza:
Jujj :) Nem szóllak meg, de én nem válogatom át. Sőt én pl hálát adok ha van vmi jele hogy élővilág járt azon a karfiolon, legalább nem mérgező,vagy agyonvegyszerezett. Gondolj bele pl. a méz miből van. Teljesen természetes egy kukacos gyümölcs is pl. Amúgy pedig a kullancs szerintem egy eléggé összetéveszthetetlen élősködő. Jól ismerem őket, úgyhogy ha az,akkor sztem felismerhető azonnal.
2/3 anonim válasza:
Nem válogatom át a brokkolit,és a karfiolt is csak egyenként teszem az edénybe,de sosem találtam rajta élősködőt.Lehet,hogy csak szerencsém volt.:)
A babot meg főként nem teszem nagyító alá.:)
3/3 anonim válasza:
én mióta találtam a vegyessaliban egy jókora hernyót,azt mindig:DTöbbire lusta vagyok,mert nem került a szemem elé pl bab közül valami nem odavaló:) Amiről meg nem tudok,az nem fáj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!