Miért jó, ha csíp az étel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 14:49
2/10 anonim válasza:
Azért, mert sokan így szeretik, többek között én is. Mértékletesen fogyasztva szerintem kedvezően hat a gyomorra is.
3/10 anonim válasza:
Valaki azt az ízt szereti, mint pl. én. Miért jó, ha édes valami? Miért jó, ha sós, savanyú, keserű? Kinek a pap, kinek a papné.
4/10 anonim válasza:
Az éttermekben azért jó nekik, mert úgy több üdítőt fogsz rendelni, mert kívánod a folyadékot.
5/10 anonim válasza:
Kérdezd az inkákat.(chilis csoki)
6/10 anonim válasza:
Magyarországon is van chilis csoki és nagyon finom.
7/10 anonim válasza:
Tudom.De nem mi találtuk ki, hanem az inkák.
8/10 anonim válasza:
Én nem szeretem ugyan,de van aki igen.Egy szakácstól hallottam,ha pörköltet főznek, és több lesz a vendég,mint amire számítottak,akkor bele kell tenni egy marék erőspaprikát,meg borsot,és kevesebb fogy.
9/10 anonim válasza:
kóstold meg, és megtudod
az a csúúúúúcs
10/10 anonim válasza:
Ímádom ha csíp és ha forró pl. a mexikói tokány! Van amibe egyszerűen kell, mert úgy a finom! egyébként a gyomorra jó hatással van, a csípős étel megmozgatja a gyomrot, hamarabb be is indul az emésztés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!