Egészséges étel-e a tőkehalmáj saját olajában? Milyen minőségű tápláléknak számít?
Köszi!Nem tudtam, hogy ez a csukamájolaj.
A koleszterintartalma alacsony?
A tengeri halak májában elraktározódhatnak a nehézfémek, a higany. Ez reális veszély?
A csukamájolaj az a tőkehalmáj-olaj, tehát csak az olaj. A tőkehalmáj meg máj. De amúgy mindkettő egészséges. :)
Itt említik a nehézfémeket is:
Ráadásul isteni finom!
Nincs olyan hét, hogy nem pusziljak be két olajoshal konzervet,(csak a tonhal jöhet szóba, a heringet nem szeretem)vagy tőkehalmájat.
természetesen egészséges, még engem sem tiltott el tőle az orvos, pedig magas a koleszterinem:)
hetente egyszer kifejezetten jót teszel magadnak, ha tőkehalmájat vagy más olajoshalat fogyasztasz.
a rémhíreknek, nehézfémtartalom stb, pedig nem kell felülni.
mindig valamiről kitalálják, hogy káros. lassan már egyesek erre szakosodnak, hogy minden hírben legyen valami "elrettentő" arról, amit eddig nyugodt szívvel megettünk.
Úgy ki tunkolom kenyérrel, hogy ihaj!
Kicsi só, kicsi rizling, oszt' jónapot!D)
"Kicsi só, kicsi rizling"
Ezt kipróbálom, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!