A korházban milyen ételt adnak? Vagáknak saját kaját kell bevinni?
Szerintem kórháza válogatja, kérdezd meg.
Nálunk a kismamák is kaptak nem ajánlott, puffasztó és savat okozó ételeket :P És elég vacak volt a kaja.
Nálunk pocsék kaja volt, és ráadásul valami hihetetlen sósan főztek, és nagy szó, ha én ezt mondom rá, mert én alapból mindent külön megsózok. Ha én túl sósnak éreztem, akkor el lehet képzelni, hogy másoknak az már az ehetetlen kategória volt.
A vega kaját nem tudom, bár szerintem elviekben biztosítani kéne, de jobb, ha rákérdezel, még mielőtt bekerülsz.
Van, ahol létezik külön menü.
Viszont kövezettek meg, de nekem nagyon jól esett bent szinte minden :)
Igaz, az első nap már iszonyú éhes voltam, mert előző nap délben ettem utoljára, így amikor meghozták az ebédet én rávetettem magam és mindent felfaltam, ráadásul ízlett is, amit ettem :) A többi anyuka meg csak tologatta a tányérján a villát és szinte tele vitték ki.
Szóval, szerintem hacsak nem különösen rosszul főznek, akkor azt a 2-3 napot ki lehet bírni.
Inkább a reggeli és a vacsora a gáz, azt mindenképpen ki kell pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!