Van még valaki aki saját felelőségére hazajött a korházból? 40+5KM. Ki az aki inkább a korházban várakozik? Ki hogy dönttött vőlna?
Elhiszem, hogy nem jó a kórház, de ha baj van, akkor azonnal segíteni tudnak, nem kell a mentőre várni stb.
Neked max. pár napod van, igazán ki lehet bírni. Mit szóljon az, aki szinte az egész terhességét kénytelen kórházban tölteni?
Én biztosan nem jöttem volna haza.
Egy csajt ismertem, neki az osztályvezető főorvos mondta, maradjon, ő elment, meghalt a babája. Jó, persze nem tudni mi lett volna ha a kórházban marad, lehet egyébként is.
Úgyhogy én is inkább kórházban várakoznék. Mert ha rendben vagy, nem fognak bent. És látják, ha baj van, mert egy másik barátnőmnek (bocs) a 39. héten halt meg a babája és most külön figyelték, és rögtön bent fogták a legkisebb jelre és nagyon jól tették, mert este indították is a szülést 35.hétre meg is született a baba. Úgyhogy megint baj lett volna.
Bocs a két halálos sztoriért, de ez jut eszembe a kórházról és fontosságáról.
Én is túlhordtam a babámat, de nem kellett befeküdni. Fel se merült a kérdés.
Flowmetriát csináltak 2 naponta, az elég biztonságos és jó vizsgálat.
Én nem feküdtem volna be csak a túlhordás miatt. Persze, ha lett volna valami gond, akkor igen, de nekem semmi bajom nem volt.
Ennyi erővel be lehetne feküdni már a 36.héten.
Én biztosan nem jöttem volna haza.
Túlhordásnál nagyon hamar, percek alatt is meglehet a baj
NEM AZT MONDOM, HOGY MINDENKINÉL BAJ LESZ!!!!
Unokatesóm is saját felelősségére ment haza, másnap meghalt a kisfia a pocakban.
Hirtelen kezdett el vérezni, kb. 12 perc alatt voltak a kórházban, de lepényleválás volt....
Ha a kórházban marad akkor sürgősségi császárral megmenthették volna pici fiút aki egyébként teljesen egészséges, nagy baba volt :(
Ne kockáztass!
Tényleg pár nap az egész és a karodban tarthatod, de ha bent maradsz akkor naponta vannak vizsgálatok!
Nem azt mondom, hogy minden túlhordásnál baj van, hanem azt hogy nem szabad azt az 1% esélyt sem kockáztatni.
Én is túlhordással voltam, naponta kellett járnom ctg-re. 2ujjnyi volt méhszájam. Kérdeztem, hogy meddig kell bejárnom, és mikor nem engednek el. 1hétig nem fektetnek be, csak mert terminust túllépted.
Az, hogy zárt a méhszáj, jóslózol nem ok, hogy kórházba vonulj.
Én is túlhordtam a babámat 1 héttel, 2 ujjnyira nyitva voltam már a hét végére, ezért másnap megindították a szülést. Nem kellett befeküdnöm, csak naponta volt flow és amnioscopia. Viszont ha befektettek volna, tuti hogy duzzogok rajta egyfolytában, de nem ellenkezek. Én utálok kórházban lenni - de hát szinte mindenki. Inkább kórház akkor is szerintem - mert sose lehet tudni. Valami oka biztosan volt, hogy ott akartak tartani. Inkább menj vissza!
Könnyű szülést, jó egészséget kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!