Mindenki szereti a fagyit?
Én is nagyon szeretem :) meg a jégkrémet is. Vanília, kókusz, raffaello...nyaaaaaaaammmm :)
Kedves 12:32, én sem szeretem a csokissütit, csokifagyit stb...viszont én a csokit magát nagyon :)
Szia!
Igen, pláne most terhesen, minden nap meg tudnék enni egy tálnyit. Főleg citromot, de a többi is jöhet.
Amúgy imádom a hagyományos "csavaros" gépi fagyit is.
Üdv!
19:13 pedig olvashattad, van aki utálja :P
egyébként ha fagyit és a jégkrémet egybe vesszük akkor tényleg nagyon ritka ember :D
Azt nem tudom, hogy mindenki szereti-e. De én jobban utálom (kiver a víz tőle), mint a csokit, vagy a süteményeket, vagy az édességet. Többször próbálkoztam vele, főleg Balcsin, nyári esténként, de ez nekem nagyon nem jön be!!!! A csokival is ki tudnak kergetni a világból. Gyermekkoromban mindig elcseréltem, ha kaptam ajándékba. Szerintem a fagyi ízesített, feltuningolt nyers tej, lefagyasztva. Átmásolom egy korábbi válaszom. (a 00.03 vagyok)
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
És senkit nem akarok bántani, aki oda van a fagyiért. A három kisfiam is imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!