Miért szereti mindenki a gliss kurt?
Én a sampont meg a balzsamot nem próbáltam, csak a pakolást, és a fújós balzsamot. A pakolás tényleg jó (a lila vált be), sokkal puhább és fényesebb tőle a hajam. Ugyanezt elértem az Elséve tükörfény pakolással is, csak hát sokkal hígabb, és fele annyi idő alatt elfogy. És hát nem árt, ha 3-4 hajmosásnál tovább is elég. Nagyon hosszú a hajam, úgyhogy sok kell. Az Avonos is ugyanolyan jó volt, azt viszont nem tudom többé beszerezni, mert akinél anno vettem már nem avonozik. Csak ezért használom a Gliss kurt.
A fújós balzsamja szerintem nem sokat ér. Befújom, kb. 1 óráig jó, aztán ugyanolyan száraz, mint előtte. Azt nem veszek többet.
Mert azt hiszik, hogy jó (igaz, drogériákban kaphatóak közül ez a legjobb)
pedig van sokkal jobb is!
Én pl nem szeretem, mert zsírosz lesz a hajam tőle, nagyon lehúzza. És a cég amelyik előállítja, állatokon is végez kísérleteket, és nekem fontos, hogy ilyen sampont ne használjak. Szóval én nem vagyok oda érte...
22/L
Most miért kellett lepontozni? Jaaa, hogy legyünk vakok a világra, és ne tudja meg a vásárlótömeg, hogy a samponok nagyrészét állatkísérletek árán állítják elő???
Mert nem hiszem, hogy az a baj, hogy azt mondtam, nekem nem vált be és nem szeretem, mert ezt nem csak én írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!