Vásároltatok az utóbbi időben sp-r sonkát?
Régen nagyon szerettem, gyakran vettünk is, de az utóbbi 2 hétben vásárolt sonka tele volt mócsinggal, ráadásul az íze sem volt olyan jó, mint a réginek.
Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Ez bármelyik cég saját márkás termékével előfordul.Környezetgazdaságtanból tanultuk,h ez a veszélyes a saját termékes termék.Ugyanis nem tudható melyik cég sonkája van benne.(Ebben az esetben)A cég ha nem tudja az eredeti olcsóságot tartani,akkor kénytelen más olcsobb terméket keresni ami elképzelhető h minőség romlással jár... egyébként én a csomagoláson vettem észre a minőségromlást,mind a tesco mind a spar esetében.
Egyébként most fogom felbontani a sparos sonkát ezért nem tudok az izéről nyilatkozni!
Köszi! Én mindenkinek zöldet adok! :D
Öööö... persze, én is úgy jöttem el anno a szülői házból, hogy mindenből csak a legjobb minőséget (étel, mosószer, ruházat, stb...).
Ám, mióta saját fizetésből, albérletben, kocsihitellel tengődöm, azóta igyekszem az olcsó, de jó kategóriát megtalálni. Nyilván nekem is jobban ízlik pl. a pármai sonka, de nem engedhetem meg magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!