Az ARBAT Orosz boltokban, vásároltatok már valamit, ha igen mit és milyen volt?
Még nem voltam, de készülök, csak nem a fővárosban lakom, és itt nincs ilyen bolt.
Szeretnék fekete kenyeret venni, meg igazi orosz mustárt, esetleg por állagút, amiből el lehet készíteni. Aztán a választéktól függ, hogy még mit.
Volt egy munkatársam, ő még itt volt katona az akkori Szovjetunióból, és ide nősült. Bejárhatott az orosz laktanyába vásárolni, és sokszor minket is megkínált. Azokra az ízekre vágyom, nagyon finomak voltak. Remélem, fel fogom ismerni a csomagolást.
Drága, és nem feltétlenül orosz!
Sok holmin (pl. savanyúságokon) a "Hergestellt in Deutschland" felirat is megtalálható - nyilván az EU védővámjai miatt olcsóbb Németo-ban gyártatni a termékeket.
Amúgy a fóti Cora áruházban is van egy, mellette dedig egy orosz étterem is, ahol tradícionális orosz ételeket szolgálnak föl. Bár még nem ettem ott, de nagyon guszta dolgokat is találni (pl. halételek)
Üdv,
Vettem ott túrórudit,naturt,mákosat meg kókuszosat is. A simát már megettem és nagyon finom volt.
Olyan igazi jó krémes,mint egy házi túrókrém.
Meg vettem sört is,de azzal még várok karácsonyig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!