Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az ARBAT Orosz boltokban,...

Az ARBAT Orosz boltokban, vásároltatok már valamit, ha igen mit és milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Még nem voltam, de készülök, csak nem a fővárosban lakom, és itt nincs ilyen bolt.

Szeretnék fekete kenyeret venni, meg igazi orosz mustárt, esetleg por állagút, amiből el lehet készíteni. Aztán a választéktól függ, hogy még mit.

Volt egy munkatársam, ő még itt volt katona az akkori Szovjetunióból, és ide nősült. Bejárhatott az orosz laktanyába vásárolni, és sokszor minket is megkínált. Azokra az ízekre vágyom, nagyon finomak voltak. Remélem, fel fogom ismerni a csomagolást.

2010. dec. 6. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor jártam bennt. Nagyon érdekes, de nagyon drága. Vettem már sós halat, ecetes halat, sitake gombát, kimért édességeket. Igen van fekete kenyér. Fagyi. Rengeteg hal konzerv, mustárok, befőttek. Minden, ami orosz. Nagyon kedvesek. Bp-n a VII.kerben vannak az István-Hernád utca sarkán.
2010. dec. 6. 18:42
 3/12 anonim válasza:
100%
Budapesten a Terez krt.- Podmanicky utca sarkanal van egy ilyen kis uzlet. Nagyon finom az arujuk, en foleg edesseget szoktam venni. Szerintem nagy atlagban nem draga, persze a halak igen, de a Srar es hasonlo helyeken sem olcsobbak a fustolt halak. A jegkrem nagyon olcso es nagyon finom. En ugy gondolom, hogy nem sporolnak ki beloluk semmit, hagyomanyos modon keszitik es ezert a bekebeli izeket kapja aki ott vasarol. A tejtermekek dragak, de nem dragabb, mint a piacon a paraszt neninel. Szerintem erdemes kiprobalni es utanna eoldonteni, mert mindenkinek mas az izlese. Nekem izlik.
2010. dec. 12. 12:51
 4/12 anonim válasza:
80%

Drága, és nem feltétlenül orosz!

Sok holmin (pl. savanyúságokon) a "Hergestellt in Deutschland" felirat is megtalálható - nyilván az EU védővámjai miatt olcsóbb Németo-ban gyártatni a termékeket.

Amúgy a fóti Cora áruházban is van egy, mellette dedig egy orosz étterem is, ahol tradícionális orosz ételeket szolgálnak föl. Bár még nem ettem ott, de nagyon guszta dolgokat is találni (pl. halételek)

Üdv,

2010. dec. 12. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én minden héten bemegyek, szárított sózott halért a hétvégi sörözésekhez
2010. dec. 13. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mustárt.Jó,de nem olcsó.
2010. dec. 22. 14:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Vettem ott túrórudit,naturt,mákosat meg kókuszosat is. A simát már megettem és nagyon finom volt.

Olyan igazi jó krémes,mint egy házi túrókrém.

Meg vettem sört is,de azzal még várok karácsonyig..

2010. dec. 22. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
a sörök nem akkora nagy számok. oroszok nem egy sörnemzet.
2010. dec. 23. 02:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
meg az ukránok se, a sörök fele ukrán ott.
2010. dec. 23. 02:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
azt meg csak úgy mellékesen, az állítólagosan orosz hal thaiföldi, a csomagolás szerint... :|
2010. dec. 23. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!