Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kifagy a c vitamin a csipke...

Kifagy a c vitamin a csipke bogyóból?

Figyelt kérdés
Még mindig vannak szép szemek a bokron. Van értelme még teát készíteni belőle?
2012. febr. 9. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinte van értelme. Én úgy tudom, hogy a fagyasztott áruk vitamintartalma is megmarad, a C-vitamin +60 fok felett károsodik. tehát ha beleteszed forró vízbe, akkor nagyjából a vitamintartalma a nullával egyenlő lesz.
2012. febr. 9. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kifagy? A C vitamin kristályos anyag és 190 fokon bomlik ki találta ki hogy 60 fokon már elbomlik? Ez egyszerűen nem igaz!!Akkor az összes főtt ételben nem lenne egy mg sem! Nem lehet látni hogy ez milyen képtelenség? És aki ezt terjeszti nem sokat ért a kémiához!
2012. febr. 9. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!