Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kívánom állandóan a...

Miért kívánom állandóan a hagymát?

Figyelt kérdés
Éjszaka dolgozom, s ahogy hazaérek már pucolom is a hagymáimat, amit pillanatok alatt befalok, husikkal, vagy párizsival. Vitamin pótlás lenne?
2011. dec. 8. 01:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Bízz a szervezetedben, ő tudja, hogy mire van szüksége. Esetleg ha tartósan, hetekig-hónapokig megmarad, érdemes felülvizsgálni a dolgot. Nekem is vannak ilyen "rohamaim" hol hagyma, hol fokhagyma, hol savanyúgág kategóriában, ilyenkor szinte remegek, nem is tudom mi lenne ha nem jutnék hozzá.:) Egyes gyümölcsöket is van, hogy ilyen vadul megkívánok és szörnyű pusztítást végzek.:) Igaz ez nem annyira gyakoriak, mint a hagymafélék, savanyúk.
2011. dec. 8. 06:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egész életemben kívánom, ez csak jót tesz a szervezetnek, előre hagymások! :)
2011. dec. 8. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, főleg ha a gyomrod is bírja, a hagyma nagyon egészséges, főleg most ebben az influenzás, hűléses időszakban. Szervezetünk mindig jelzi, hogy mire van szüksége és mindig azt kell enni.

A hagyma antibiotikus hatása segít köhögés, megfázás esetén, elősegíti az emésztést, s csökkenti a vérnyomást. Mindemellett tartalmaz C és B6 vitamint, káliumot, foszfort, cinket és fluort.

2011. dec. 8. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:

én is évek óta eszem ,minden este,nem bírok lecuppanni róla,eccerűen szereteeem

:-)

2011. dec. 8. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
na ilyenről még nem hallottam xD de ha nekem van olyan mániám, hogy szeretem a tökmagot DE NAGYOoooon :D, akkor bármit elképzelek
2011. dec. 8. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én amikor ilyen olthatatlan vággyal kívánom meg, akkor tudom, hogy napokon belül meg leszek fázva. És addig kívánom, míg a náthából ki nem lábalok. Érdekes azért a szervezet.
2011. dec. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!