A csajok miért nem kérnek hagymát+csípőset a gíroszba?
Figyelt kérdés
jó nem mindegyik, a többség2011. szept. 19. 23:08
1/17 anonim válasza:
Hát én mindkettőt kérek bele, sőt extra hagymát is. még sincs panasz a mellméretemre sőt..:-D
2/17 anonim válasza:
Talán mert nem szeretik a csípőset. :) De ilyen kérdést..... 29N
3/17 anonim válasza:
én mindig kérek, mert szeretem a csípőset :D
4/17 anonim válasza:
én úgy szeretem. hagymával és csípősen ;)
L/19
5/17 anonim válasza:
Én mindig kérek. Meg a hamburgerbe is. Imádom a hagymát, meg a csípőset. De szerencsére a párom is, így hagymaevés után is tudunk szemtől szembe beszélgetni, anélkül, hogy valamelyikünk elájulna. :D
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, te szereted, és? Nem válasz a kérdésre, megy a minusz.
2011. szept. 19. 23:23
7/17 anonim válasza:
én szeretem, de ha apasimmal vagyok akkor nem kérek mert nem jó megcsókolni nem?
8/17 anonim válasza:
Ej nem tetszik ha döntögetik az elméleted? Akkor adj nekem is minuszt, mert én is szeretem benne mindkettőt :D
Mellesleg elvétetted kicsit a kategóriát ez az ,, Ételek italokba" tartozik :)
9/17 anonim válasza:
Én mindig kérek... csak az a gáz, hogy még sehol nem tudtak csípőset adni, legalábbis olyat, amit én is megérzek!!!
10/17 napietus válasza:
csípőset nem tudom, de hagymát valószínű azért nem, hogy ne legyen hagymaszagú a leheletünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!