Hol lehet venni pirított hagymát?
Figyelt kérdés
Az amerikai hotdogra tesznek pirított hagymát. Hol tudok olyat venni?2011. okt. 30. 22:52
4/20 SzilKa válasza:
Az Ikea élelmiszer részlegén mindig van, illetve az Aldiban is vettem már.
5/20 bumbi02 válasza:
azt hittem hogy az emberek nem adnak ki pénzt azért hogy valaki előre megpiritja nekik a hagymát.. de úgy néz ki tévedtem...
vegyél hagymát, aztán pirítsd meg otthon,így nem kell kifizetned a "pirítás" díját..
kb annyi értelmét látom ennek a pirított hagyma árusításnak mint a reszelt sajt árusításnak...
6/20 anonim válasza:
Az Aldiban láttam, 3-400 ft körül van egy üvegben, vagy műa.dobozban nem fogtam meg. ki volt írva, hogy pirított hagyma, no meg látszott is rajta:)
7/20 anonim válasza:
Az Aldiban vettem én is.Sajnos nem állandó termékük, akcióban, alkalmanként van csak. És németországi termék, ha kinn jársz, ott tudsz venni korlátlanul. (De pl.Ausztriában már nem)
8/20 anonim válasza:
Megcsinálni kb annyi h egy hagymát felszeletelsz kockákra (nem túl picire) lisztbe forgatod és bő olajban barnára pirítod. Nem adnék ki érte pénzt mert szinte a semmiből ki lehet hozni otthon
9/20 likiki válasza:
Nem értem miért szól hozzá olyan aki nem is tudja miről van szó. Ha tudná nem írna olyat, hogy csináld otthon és nem nézne hülyének, ugyanis ez olyan mint a Mekis krumpli, nem lehet megcsinálni. Az egyik ismerősöm hotdogos és ő is mondta, hogy ilyen ropogósra és ennyire finomra nem lehet megcsinálni, (nyilván nem csak hagymából meg lisztből áll). Ők külföldről kapják, de neten is tudsz rendelni a [link] -ról, illetve az előttem szólok már leírták, hogy hol kapsz még, csak tényleg nehéz beszerezni.
10/20 anonim válasza:
Hát nekem itthon pont olyan jó lett mint amit a hotdogos ad. Ha valami fuszer van még benne pluszban talán de én akkor sem adnék érte ki pénzt ha meg tudom csinálni és ez is van olyan jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!