Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni a piritott...

Hogy kell csinálni a piritott hagymát?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy lisztbe kell forgatni! Na de mennyi olajba tegyem? Tehát ellepje, vagy hogy? Mennyi idő alatt lesz ropogós?
2009. szept. 24. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Én így szoktam: felszeletelem a hagymát, nem hajszálvékonyra, lisztbe forgatom, majd egy szűrőbe téve lerázom róla a feleleges lisztet.


Bő forró olajba teszem és rövid ideig aranysárgára sütöm, mert ha már kicsit barnább, keserű lesz.

2009. szept. 24. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Én egy kis pirospaprikát is szoktam hozzáadni a liszthez, attól pikánsabb. Ahogy egy barátom mondaná: Olyan FIDESZ-es színűre csinálom a lisztet. ;]
2009. szept. 24. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2009. szept. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!