A húslevest, és a pörköltet milyen bolti tésztával eszitek?
A hús levest . cérna metélttel,
Marha pörkölt. tarhonya
Hal pörköltek,csuka harcsa -turós csuszával,
A többi pörköltet . sertés, pulyka nyak, csirke, kakas, nokedlivel.
húsleves: cérna tészta vagy eperlevél
pörköltet általában azzal a csavart tésztával, esetleg csőtészta
(márka pedig vagy a Gyermelyi vagy a Spáros (utóbbi nagyon jó fajta, főleg a csavart))
A húslevesbe levestésztát rakok, de az utóbbi időben már inkább csinálok grízgaluskát, kb. két perccel több munka.
A pörkölteket orsó- avagy fusilli tésztával, mert ezeknek a kis csavarásai közé bemegy a szaft és úgy nagyon finom.
húslevest cérnatésztával, néha csipetkével.
pörköltet rizzsel, tarhonyával, nokedlival, könyöktésztával
húsleves: csigatészta, cérnametélt
pörkölt: mokedli, tarhonya, kagylótészta,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!