Ha pörköltet bor helyett pálinkával locsolom fel, annak milyen hatásai lehetnek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 00:01
1/8 anonim válasza:
Nem lesz olyan jó az íze és az alkohol elpárolog.
3/8 doboszoli válasza:
Egyetlen hatása, vagy inkább következménye lesz:
kapsz egy rettenetesen szar, ehetetlen kutyvaszt.
4/8 anonim válasza:
Még nem kóstoltam pálinkás pörköltet,de pocsék lehet egy mondjuk törkölyös mellékízű pörkölt.
számomra kizárt ez a még soha nem is hallott ízkombináció...
5/8 anonim válasza:
Bor sem kell bele,ez csak egy hülyeség.
6/8 doboszoli válasza:
Utolsó, ezen civakodnék.
Nem az alkohol kell az ételbe, hanem a bor íze.
Abba az ételbe, amelyikbe való, egyfajta pikantériát visz, ezenkívül összefésüli az ízeket, sőt a pörköltnél a szaft színére is jótékony hatással van.
7/8 anonim válasza:
Én nem civakodnék,csak azt írom amit Benke László mester- szakács mester-cukrász,mondott.A fent leírtak szerint.
8/8 doboszoli válasza:
Szoktam nézni Laci bácsi műsorit, ha tehetem.
Ő is előszeretettel használ bort az ételekbe.
Az, hogy ha a pörköltbe nem tesz,(nem tudom, de elhiszem Neked)egyéni véleménye, mint ahogy az ízlés is egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!