Milyen ételeket nem szerettek és miért?
Káposztát, ha nem nyers(nyersen szeretem, de ha megfő, megsül, fizikailag képtelen vagyok lenyelni, ha a számba kerül, már ölkendezek)
Pacal-nem kóstoltam még, de a szagát sem bírom.
Kocsonya- nem jött be az állaga
Paprikás rántással készült főzelékek- én tejszínes habarással csinálom, paprikásan nem ízlik(párom családja csinálja így).
Zöldbab- a zöldbablevest szeretem(legalábbis a levét), de magát a zöldbabot nem bírom megenni.
Tudom, vannak furcsa dolgaim, de alapvetően több ételt szeretek, mint amit nem.
Káposztafélék, hogy miért? mert a gyomrom nem bírja, másrészt gyerekkoromba mindig kijött belőlem és ez által meg is utáltam.
Tökfőzelék, egyszerűen csak nem szeretem az ízét.
Gyümölcs leves, sosem szerettem nem ízlik.
Spenót, magam sem tudom miért de nem vagyok vevő rá.
A nagyon túl zsírozott ételeket sem szeretem, azt azért nem mert undorodom tőlük nem szeretem a zsírt egyáltalán és sokszor éreztem magam tőle rosszul. A füstölt ételeket nem nagyon szeretem, megenném, de nem is ehetek belőle mert a gyomrom egyáltalán nem bírja.
káposztástészta...
blőő, kínozni lehetne vele, kiskorom óta. hányingerem van a szagától is.
Pacal- :S :S :S rágós,még a szagát se bírom
Ez az,amit egyáltalán nem tudok megenni. Van még több is,ami nem kedvenc,de azokból tudok enni ha a helyzet megkívánja. Ebből sajnos nem.
Tengeri herkentyű, értsd kagyló, polip, rák (de a folyami rákot szeretem).
szusi, fúj nyers hal, bár a ruszlit és a paradicsomos halat szeretem de az pácolva van
kocsony, nem bírom se az ízét sem az állagát
köröm pörkölt, túl ragacsos
olajos halat magában, enyi erővel fogom magam és megeszek egy evőkanál olajat, de ha valami krémben vagy sütibe az van úgy megeszem
csiga, fúj
nemi szervek, fúj
asszem enyi, de az ilyeneket mint tengeri herkentyű, csiga, nemiszerv még nem ettem, szóval simán elképzelhető hogy ha megkostolom úgy hogy nem tudom mi az még ízlene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!