Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételeket nem szerettek...

Milyen ételeket nem szerettek és miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Semmilyen sertés , marha és egyéb emlős állat húsát nem eszem meg.Hogy miért?Azért mert nem szeretem.Sehogy nem bírom megenni,sem rántva sem sütve sehogy.Amikor megízlelem akkor a húsukat egyből hányinger tör rám.
2011. dec. 28. 22:51
 12/22 anonim ***** válasza:

Káposztát, ha nem nyers(nyersen szeretem, de ha megfő, megsül, fizikailag képtelen vagyok lenyelni, ha a számba kerül, már ölkendezek)

Pacal-nem kóstoltam még, de a szagát sem bírom.

Kocsonya- nem jött be az állaga

Paprikás rántással készült főzelékek- én tejszínes habarással csinálom, paprikásan nem ízlik(párom családja csinálja így).

Zöldbab- a zöldbablevest szeretem(legalábbis a levét), de magát a zöldbabot nem bírom megenni.

Tudom, vannak furcsa dolgaim, de alapvetően több ételt szeretek, mint amit nem.

2011. dec. 28. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Anyós főztje...kínozni lehet vele, olyan rosszul főz
2011. dec. 28. 22:56
 14/22 anonim ***** válasza:
A paradicsomos káposztának már a szagától is rosszul leszek, és semmiféle tengeri herkentyűt nem vagyok hajlandó még megkóstolni sem. Csigát szintén nem ennék.
2011. dec. 28. 23:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Káposztafélék, hogy miért? mert a gyomrom nem bírja, másrészt gyerekkoromba mindig kijött belőlem és ez által meg is utáltam.

Tökfőzelék, egyszerűen csak nem szeretem az ízét.

Gyümölcs leves, sosem szerettem nem ízlik.

Spenót, magam sem tudom miért de nem vagyok vevő rá.

A nagyon túl zsírozott ételeket sem szeretem, azt azért nem mert undorodom tőlük nem szeretem a zsírt egyáltalán és sokszor éreztem magam tőle rosszul. A füstölt ételeket nem nagyon szeretem, megenném, de nem is ehetek belőle mert a gyomrom egyáltalán nem bírja.

2011. dec. 28. 23:12
 16/22 anonim ***** válasza:

káposztástészta...

blőő, kínozni lehetne vele, kiskorom óta. hányingerem van a szagától is.

2011. dec. 28. 23:24
 17/22 A kérdező kommentje:
A káposztás tésztát, a párolt káposztát, a tengeri herkentyűket és a különböző állatok tökéből készült ételeket /pl: kakastöke pörkölt/is utálom!
2011. dec. 28. 23:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Mit értetek "tengeri herkentyű" alatt? Bármi, ami vízben él?
2011. dec. 29. 00:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Pacal- :S :S :S rágós,még a szagát se bírom

Ez az,amit egyáltalán nem tudok megenni. Van még több is,ami nem kedvenc,de azokból tudok enni ha a helyzet megkívánja. Ebből sajnos nem.

2011. dec. 29. 04:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Tengeri herkentyű, értsd kagyló, polip, rák (de a folyami rákot szeretem).

szusi, fúj nyers hal, bár a ruszlit és a paradicsomos halat szeretem de az pácolva van

kocsony, nem bírom se az ízét sem az állagát

köröm pörkölt, túl ragacsos

olajos halat magában, enyi erővel fogom magam és megeszek egy evőkanál olajat, de ha valami krémben vagy sütibe az van úgy megeszem

csiga, fúj

nemi szervek, fúj

asszem enyi, de az ilyeneket mint tengeri herkentyű, csiga, nemiszerv még nem ettem, szóval simán elképzelhető hogy ha megkostolom úgy hogy nem tudom mi az még ízlene is.

2011. dec. 29. 05:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!