Milyen ételeket nem szerettek és miért?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 22:22
1/22 anonim válasza:
A halászlét és a pacalt. Miért,nem tudom?
2/22 anonim válasza:
Tökfőzelék. Nem tudom, ezt csak utálom. Oviban biztos próbálták belém tuszkolni.
A fasírtot meg már unom.
3/22 anonim válasza:
Zsírosakat - undorodom tőlük.
Valamint a nagyon édeseket, töményeket. (A házi sütit szeretem, a cukrászdait nem.)
4/22 anonim válasza:
én is a zsírosokat,és az édeseket :)
mondjuk ez nem meglepő,képes vagyok meginni magában egy pohár citromlevet :'D
és egyszerűen csak ilyen az ízlésem és kész :D
14l
5/22 A kérdező kommentje:
Utálom a halételeket /kivétel a ruszli és az olajos hal/, a pacalpörköltet, a körömpörköltet, kelkáposzta főzeléket, babfőzeléket, csülköt, paradicsomos káposztát, paradicsomos krumplit, kocsonyát, karfiollevest, zöldbablevest, karalábélevest! Hirtelen ennyi jutott eszembe! Egyszerűen utálom őket az ízük miatt!
2011. dec. 28. 22:30
6/22 anonim válasza:
Mi az, hogy miért? Valószínűleg, mert nem ízlik.
Imádok enni, nagyjából mindent megeszek, kivéve a szusit, bármi kínait és a rakott krumplit.
7/22 anonim válasza:
Kannibalizmus? Ráadásul családon belül? Vagy csak rossz a szemed?
8/22 anonim válasza:
a zsíros, mócsingós husokat
pacal
körömpörkölt
padlizsán
vadasmártás
zsírban sült krumpli, chips és ilyenek
nem nagyon kedvelem de ha muszáj megeszem-tarhonya
9/22 anonim válasza:
a mazsolát, és azért mert utálom, minden sütit elront.
10/22 A kérdező kommentje:
A halételeket azért utálom, mert egyszer lenyeltem egy szálkát és fél napig öklendeztem tőle, mire kijött! Azóta még a szaguktól is rosszul vagyok! Viszont, imádok horgászni! :)
2011. dec. 28. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!