Minimális ételmennyiség?
Figyelt kérdés
Szóval egyáltalán nem mozgok, keveset eszem, ami biztos nincs meg 1200 kalória, de nem is szoktam éhes lenni. Ha túl sokat eszek rossz érzés van a pocimban, ezért nem is szoktam erőltetni. Viszont az egyik topicban olvastam, hogy mindenképpen meg kell legyen az 1200. Akkor inkább tömje magát az ember, csak hogy meglegyen, vagy bőven elég annyi étel, ami mellett vígan eléldegél, és nem éhes?2011. nov. 20. 15:17
1/4 anonim válasza:
Az 1200 inkább iránymutató, mintsem fix érték, de amúgy igen, tömje, mert az éhség megbízhatatlan. Ha semmit nem ennél, még akkor is elmúlna 3 nap után az éhség, miközben a szervezet meg éppen halodoklik... A rossz érzés pedig eleve az éhezés miatt van, összeszűkült a gyomrod. Pár nap alatt helyrejönne.
2/4 anonim válasza:
Ne a kaloriát nézd. annyit egyél amennyi jól esik..
3/4 anonim válasza:
És mit szólnál egy olyan variációhoz, hogy naponta minimum fél órát, egy órát tornáznál, vagy éppen lemennél egyet sétálni, és lenne egy kis napi mozgásod.
4/4 anonim válasza:
Mindenkinek más a napi kalóriaigénye. Ez nemtől, kórtól, fizikai állapottól, munkától, napi tevékenységtől függ.
google: kalóriaigény
Egy csomó link feljön, ami segít megállapítani a napi kalóriaigényed. Nézd meg őket, és számítsd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!