Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan üzzük ki a csótányokat...

Hogyan üzzük ki a csótányokat a microhullámsütőből?

Figyelt kérdés
A micro szellőzőnyílásain mászhattak be, és ott mászkálnak, az özeg mögöt ahol jezi a percet néha felbukkanak, meg esténként kijönnek a rácsból. Nem tudtuk honnan jönnek, mert már többször is befüjtunk csótányelleni spray-el. Hogyan üzzük ki a csótányokat a mikróból?
2011. okt. 17. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

kevesebbe kerül ma már egy Tescós mikro, mint a vegyszer, amit folyamatosan ráfújsz.

Én is amondó vagyok, hogy dobd ki, ....vagy a lavór víz xDD

2011. okt. 17. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta lenne a mikro, nem nagyon költöznének oda, szerintem belül koszos. Vagyis (ahogy előttem már írták) hiába írtod ki, megint visszaköltöznek. Az egész épületben kellene csótányírtás (--> közös képviselő), utána a mikrót berakod egy nylonzsákba, telefújod bőven csótányírtó spray-vel, bekötöd a nyakát, és otthagyod jópár órára. Utána csavarhúzó, szétszed, átpucol fogkefével minden apró rést, oldalalfalat, panelt, stb., kifertőtlenít, utána kidob és vesz egy újat, ami tiszta. :))
2011. okt. 17. 14:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Én se dobnám ki. Szét kell szedni (szerelő!!!! nem amatőrök!), kitisztíttatni, a belsejét meg ki lehet mosni, akár fertőtlenítővel is (ne legyen áram alatt!).

Mindenek előtt viszont ki kell hívni a csótányírtókat, különben előbb visszamásznak, mint hogy azt mondod, kaja.

2011. okt. 17. 14:23
 14/25 anonim ***** válasza:

akkor egy használható ötlet:

este,csend,sötét,nyugi

mikró mellé tegyél egy valamire kaját (szelet parizel,akármi,legyen illata)

hagyd ott fél órára

fél óra múlva vissza,csótányok nagy része a kaján lesz,ott öld meg őket.

és ezt játsz el többször (ne óránként,mert nem mennek ki olyan gyakran ha megijeszted őket)

de ha ott vannak,akkor vannak a lakásan máshol is...

2011. okt. 17. 14:23
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
tedd fel nekik Rebecca Black Friday c. számát
2011. okt. 17. 14:38
 16/25 anonim ***** válasza:
Abból a gélből kellene a kapcsoló alá tenni, amit a csótányírtók használnak csalinak, arra tuti kijönnének, és ha kajálnak belőle feldobják a talpukat, beviszik magukkal a búvóhelyükre, majd kipurcannak és ott a többiek belőlük is kajálnak és nekik is végük.
2011. okt. 17. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

tedd fel nekik Rebecca Black Friday c. számát

vagy Zsófika rágógumiját..

2011. okt. 17. 15:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy csak a mikródban vannak, a konyha asztalon, a kenyéren, konyha-szekrényben az edényekben, egyéb helyeken nem járkálnak ugyanúgy, amikor nem vagy a konyhában?
2011. okt. 17. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mikroérzékeny csótányok. 21, századi, városi képletek. Minek éljen a kenyértartóban, ha ott a mikró....??:D
2011. okt. 17. 15:37
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Azt a rohadt. ez gusztustalan. Egyértelmű, hogy az egész ház tele van velük. Marha igényes lehetsz...
2011. okt. 17. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!