Hogyan irtsam ki a csótányokat?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés született már ebben a témában, de nem tudom mit tegyek.
Egy nagyon sok lakásos társasházban élek. Rövid időn belül kétszer jöttek a lakásba a rovarirtók, kipróbáltam a citromlevet, Domestost, Protekt spray-t, kevertem sütőport cukorral (rá se néztek ezek a rovarok),nyers uborkaszeleteket helyeztem oda ahol előfordulhatnak, de semmi eredmény. Nem a kajára jönnek, hanem a vízre, a fürdőszobába.
Mi a megoldás? A költözés?
Meg kell próbálnod összefogni a szomszédokkal és EGYÜTTES rovarirtást végeztetni. Míg nem fogja mindenki egyöntetűen egyidőben irttatni, addig sajnos nagy eséllyel nálad is lesz. Mi zseléztetünk, s spricceltettünk is, de azóta szűnt meg nálunk is ( szerencsére azért sok azelőtt sem volt, de 1-2 akadt félévente, negyedévente ) tehát azóta szűnt meg, hogy végre végre az alattunk lakó is hajlandó rendszeresen irttatni.
Azonkívül nem szeretik az illóolajok illatát, ezt használhatsz a fürdőszobában, és ha van rá lehetőséged, akkor a lakás minden apró repedését, minden rést be kell tömni, gipszelni, betonozni nem tudom ehhez nem értek pontosan. Ne tudjanak átbújni az a lényeg.
Köszönöm, kipróbálom az illóolajos megoldást.
Várom a további javaslatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!