Hogyan lehet házilag kiírtani a csótányokat? Lent.
hiába jönnek hónaponta befújni a lakást de az nem sokat segít,mivel nem mindenki kéri a házból.
a csapdák sem igazán váltak be, 1-2t kivéve.
most megint előjöttek és már a szobámban is volt egy tegnap, leütöttem papírral :D
undorodom a csótányoktól egyszerűen, hogyan lehetne hatásosan kinyírni őket véglegesen ?
ezt az elektromos csótányírtót érdemes lenne megvenni ?
az a baj hogy panelba rengeteg hely van és nem lehet tökéletesen leszigetelni mindent.
ezért gondolkoztam hogy megpróbálom csapdákkal kiirtani őket :D
Nem akarlak elkeseríteni, de a csótányirtás alapja az, hogy minden lakásban végrehajtják. Hiába vagy te alapos, jönnek a szomszédtól a hívatlan látogatók. Ezek a dögök olyanok mint a kommandósok, képesek még ablaktól ablakig is elmenni a házfalon. Nekem még azt is mesélték hogy a szifonon keresztül is képesek közlekedni.
Én ezt kétkedéssel fogadtam, de a volt barátnőmnél egyszercsak megjelentek a csótányok és az elsővel a mosogatóban találkoztam. Az ok ott is az volt, hogy a szomszéd volt a tenyésztő. A lambériája mögött telepedtek meg, ő meg átépítette a szobát, erre a dögök kerestek maguknak új lakóhelyet. Minden lakásban csótányirtás volt, ezután néhány napra rá a dögök eltűntek.
sajnos pontosan tudom énis hogy ha valaki nem írtatja a házból őket akkor semmit nem ér ha az összes többi csinálja.
10 emeletesben meg nagyon ritka hogy mindenki hívjon csótányírtókat ezért nem tudom hogy mit csináljak.
érdemes lenne megvennem azt a csótányírtó ultrahangos cuccot ? vagy vegyek rengeteg csótánycsapdát ?
ha a szeméttároló házon belül van, akkor ott mindig lesznek csótányok.
a mi lakásunkból is akkor tűntek el, amikor a szemetesek kikerültek az utcára.
Jó néhány kérdés elhangzott már ezen a fórumon keresztül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__115458..
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__116231..
Az egyik helyen istenítik.
Én viszont földhözragadt mérnük vagyok és azon gondolkodom, hogy az ultrahang eléggé gyorsan elnyelődik a levegőben meg a tárgyakban. Már a szomszéd szobába sem jut el. Sőt, ha egy elfedett sarokba rakod, akkor az adott szobában sem nagyon terjed (vagy ha pl. a gyerek elépakolja az iskolatáskát, vagy a közelben van egy vastag függöny stb.) Ezek után nem tudom elhinni, hogy annyira hatékony módszer lenne.
Igaz ez nem válasz hanem inkább kérdés?
Az igazság az,hogy valóban csak akkor lehet ki irtani a
csótányokat ha mindenki egyszerre csinálja az irtást,sajnos
fölém költöztettek egy ótvaros cigányt"fészekrakó"de a szó
szoros értelmében tényleg fészekrakó,de a csótányokat hozták,három évig kellett harcolnunk,hogy el tűnjenek.
Az az elektromos kütyüre nem ér sz....t se,pedig igen drága volt. gugu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!