Hogyan üzzük ki a csótányokat a microhullámsütőből?
Figyelt kérdés
A micro szellőzőnyílásain mászhattak be, és ott mászkálnak, az özeg mögöt ahol jezi a percet néha felbukkanak, meg esténként kijönnek a rácsból. Nem tudtuk honnan jönnek, mert már többször is befüjtunk csótányelleni spray-el. Hogyan üzzük ki a csótányokat a mikróból?2011. okt. 17. 13:53
1/25 anonim válasza:
ez nagyon undorító...viccen kívül, én kidobnám a mikrot...fúúúj
2/25 anonim válasza:
Mikrot dobd ki, ez tényleg undorító.
3/25 A kérdező kommentje:
tudom, hogy undorító, de csak mert a csótányok elkomunizálták nem fogok kidobni egy működő mikrót. Mit lehet ellenük tenni? NEm lehet kiűzni őket onnan valahogy?
2011. okt. 17. 14:05
4/25 anonim válasza:
Hát, szerintem ki kellene dobni a mikrót.
Hiába fújod sray-vel, az legtöbbször semmit nem ér.
Ki kell hívni a csótányirtókat, és az egész lakást leirtatni, mert a csótányok gyorsan szaporodnak.
De a mikrót szerintem ki kell dobni.
Jobb, ha nem kockáztattok vele, mert nagyon nem higiénikus.
5/25 anonim válasza:
Amikor bemásznak, kapcsold be a sütőt. Jó étvágyat! :)
Amúgy meg vagy dobd ki, vagy rovarirtóval kend be a rácsokat szivaccsal, a mikró körül is fújd be alaposan rovarirtóval, és egy ideig ne használd, utána töröld le.
6/25 anonim válasza:
Tedd bele a mikrót egy lavór vízbe, pont hogy ellepje. Attól megfulladnak.
7/25 anonim válasza:
Tedd bele a mikrót egy lavór vízbe, pont hogy ellepje. Attól megfulladnak.
Aztán dobi ki a mikrót...mindig ugyanaz a vége:D
8/25 anonim válasza:
Indítsd el a mikrót, mikor megjelennek benne. Egy életre megtanulják majd, hogy ne másszanak bele...
9/25 A kérdező kommentje:
De nem ott vannak ahova a kaját teszem, hanem maga a házában.
2011. okt. 17. 14:10
10/25 anonim válasza:
Azt te csak gondolod,h ott nincsenek, ahova a kaját teszed. :D 0-24-ig figyeled, na ugye. :D Dobd ki a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!