Hogyan kel meg a teljes kiőrlésű liszt olyanra mint a búzaliszt?
Figyelt kérdés
Nekem mindig tömör marad. Hallottam olyat is, hogy nem tejet kell a tésztához adni, hanem kefírt, vagyis abba kell belekeverni és úgy hozzáadni, meg olyat is jól megdagasztani utána hagyni picit pihenni és rögtön sütni.. Valakinek tapasztalat?2011. szept. 23. 22:48
41/43 A kérdező kommentje:
.. és ezt nem az agyam, hanem a testem mondja meg.
2011. szept. 24. 19:46
42/43 A kérdező kommentje:
Bocs 52 kg vok.
Nincs itthon mérlegem, múlt héten mértek..
...de azt a 2 kg-ot néha 6-nak érzem... :)
Ja és rájöttem hogy hogyan kelnek meg!:)
Utólag is köszi az aggódást, még így sem vagyok vékonynak mondható..
2011. nov. 16. 23:46
43/43 anonim válasza:
Elárulnád? Engem érdekelne :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!