A graham-búzaliszt mitől jobb mint egy sima liszt? Fogyókúrához jó?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 14:30
1/4 anonim válasza:
hát azt nem tudom de hogy a kakóscsigám tésztája olyan fullasztóan száraz lett tőle mint a fene az biztos :D szóval sütihez pl szerintem csak keverve a sima liszttel jó
2/4 anonim válasza:
A graham liszt teljes kiőrlésű liszt fajta. A szénhidrát belőle sokkal lassabban szívódik fel a szervezetben, mint a finomliszttel készült ételekből. Fogyókúrához ideális, de csakis mértékkel fogyasztva.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. febr. 25. 21:59
4/4 anonim válasza:
de azt vedd figyelembe, hogy a kalóriatartalma ugyanakkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!