Amikor palacsintát süttök, akkor rögtön meg is kenitek valamivel, vagy mindenki avval keni amivel akarja?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 19:37
1/11 anonim válasza:
Én rögtön.Kakaó a másik fele lekváros.Inkább, minthogy a párom után takarítgassam a mocskot amit csinál:)
2/11 anonim válasza:
Mindenki magának. Csak nem tudom olyan ütemben sütni, csupaszon ellopkodják. Pedig hárommal sütöm!
3/11 anonim válasza:
Az esetek 95%-ban nem töltöm meg előre. Mindenki magának tölti.
4/11 anonim válasza:
Ha megtöltöm az a baj, ha nem töltöm meg, akkor meg az. :D
Úgyhogy úgy szoktam csinálni, hogy miközben sütöm, töltöm is, a felét meg üresen hagyom. :)
5/11 anonim válasza:
Rakott palacsinta. V hortobágyi
6/11 anonim válasza:
13 éves vagyok imádok palacsintát sütni eddig mindig üresen hagytam de akkor mindig megmaradt jobban szereti az apa ha meg van töltve mert akkor nem kell vele "szutyiznia", én és anya szeretjük ha inkább üres de mostanába megkenjük lekvárral kakaóval és turóval néha nutellával
8/11 anonim válasza:
én üresen hagyom, és kikészítem a töltelékeket: lekvárt, dióscukrot, cukrosmákot, kakaóscukrot, fahéjascukrot, túrót,nutellát, csokidarabokat (pl. a soha el nem fogyó mikulásokat és nyulakat)bármit. Mindenki olyat csinál, amihez kedve van vagy eszi ürsen. Én így szoktam meg gyerekkorom óta, de a férjem édesanyja pl. előre tölti.
9/11 anonim válasza:
Anyám is megtölti. Túrós lekváros, szilvalekváros. És mindenki "kutat"
10/11 anonim válasza:
Egy családban bizonyára már kiderül, hogy ki, milyet szeret? Nálunk lekvár, túró, kakaó és ritkán mák, amivel megtöltöm a palacsintát. Jobb szeretem késszé tenni, utána el tudok mosogatni és már csak a szépen leterített asztalon levő palacsintákból kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!