Budapesten ismertek olyan magyaros éttermet, ahol nem konyhai maradékból csinálják pl. a hortobágyi palacsintát?
Náncs néni 1180.- Ft és isteni, nem maradékból készül, bár ott semmi nem abból van
ajánlom a gulyást is, ellenben az Indexes cikkel
Szerintem Magyarorszagon nincs ilyen etterem, ahol ne a mas tanyerjarol "mentett" kajat kapnad meg...
Tobbszor megtortent, hogy a diszitesnek szant citromon olyan etelmaradek volt, ami az en tanyeromrol nem kerulhetett oda (miutan imadom a nyers citromkarikat, ezert az nalam nem "diszites", hanem etel, amit szeretnek megenni, ezert elso korben ellenorzom, mielott ennek az etelbol)
De olyan is megtortent, hogy a citromkarika tisztanak tunt, es megettem. Jon a pincer, fintorog mikozben szedi ossze a tanyerokat, kerdezem, van valami problemaja velunk? Azt mondja, igen, megettuk a diszitest, pedig friss volt, meg legalabb harom vendegnek fel lehetett volna szolgalni!!!!! Na pont ott hanytam ki az egeszet... Hja, ez egy jonevu belvarosi etteremben volt.
Kerdezo, ha szinvonalas es jo kajat szeretnel adni a vendegednek, akkor kerd meg anyudat, hogy fozzon nektek minden nap :))) persze adj tobb kajapenzt arra az idore, amig itt a vendeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!