Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnál is van ilyen? Megfájdul...

Másnál is van ilyen? Megfájdul a hasam a sok "szemét" kajától.

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben észrevettem hogy ha sok hülyeséget összeeszek mert a haverokkal lógok a városban,akkor elég kellemetlenül érzem magam egészen addig míg nem eszek valami "normálisat",mondjuk főtt kaját vagy gyümölcsöt,zöldséget nyersen.

Pl.: egyik délután mozizni mentünk többecskén,és egész délután chilis csipszet,valamilyen szószos tortillát,energiaitalt,2 felest meg még valami csokis vackot küldtem le,este mikor hazaértem azt hittem meghalok hogy ehessek egy tányér zöldségelevest :D

Talán ez lenne a jelzés a szervezetem részéről hogy mit egyek és mit ne?

16/L

2011. aug. 22. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezért szoktam le a mekis kajáról, chipsről, csokiról, energiaitalról. Sokkal jobb, fogytam is. Már nem is hiányzik. Normális házi főtt kaja, zöldség, gyümölcs a legjobb!
2011. aug. 22. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Én az vagyok, akinek nem csak megüli a gyomrát, hanem hasmenése, hányingere, iszonyatos fejfájása lesz tőlük. Valóban szenny kaják, belátom. Viszont halandó vagyok. Olyan guszták a fotóik, olyan jó az illatuk, hogy igenis vannak napok amikor nem tudok nekik ellenállni. Vannak programok, amik összefüggnek ezekkel. Pl. moziba nem nagyon tudok elmenni anélkül, hogy valami gyors kaját ne egyek, a kettő nálam összefügg. Vagy egy jó plázázás vége szinte mindig gyors kaja.

Ja és valóban lehet itt szennyezni ezeket az ételeket, de meg kell nézni az egyes bevásárló központok éttermei mindig fullon működnek. Ebédidőben esélyed sincs, hogy leülj.

2011. aug. 23. 08:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Nálam meg az van,hogy a barátom gyorskajaevő,és bár én a bio ételeket szeretem főként,ha vele vagyok valamerre akkor megeszünk valamit mert ő szeretné. Szerintem havi 1x-2x pizzázástól vagy gyrosozástól nem lesz semmi bajunk (ezek nem is szokták megterhelni a pocimat,csak a csipsz és társai).
2011. aug. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!