A vodkásüvegen az van, hogy etil-alkoholból és vízből készült. Tényleg így készül a vodka, vagy ez vmi szemét, amit iszom?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 23:34
1/7 anonim válasza:
szerintem valami szemetet iszol :D
3/7 A kérdező kommentje:
heh megnyugodtam
2011. okt. 6. 23:42
4/7 anonim válasza:
A válasz igen is és nem is.
Tulajdonképpen az összes vodka valamilyen gabonaszeszt tartalmaz vízzel felhigítva.
Ez valószínűleg nem a legjobb minőségű, de szerintem idd meg nyugodtan, sok ilyet ittam már én is és nem lett tőle semmi bajom.
Arra tippelek, hogy ez egy Lidl -ös Gieroy vodka. Ha igen, akkor jó választás volt, az árkategóriájában szerintem az a legjobb.
5/7 anonim válasza:
Az bizony a vodka amit iszol. Olyan mértékben van agyondesztillálva a vodka hogy az már tényleg csak hígított tiszta szesz, ezért sincs sem jellegzetes íze, sem pedig szaga, mint pl egy 1x lepárolt gyümölcs pálinkának.
6/7 A kérdező kommentje:
bizony ez egy Lidl -ös Gieroy vodka
naranccsal jó lesz :)
2011. okt. 7. 00:05
7/7 mustafa33 válasza:
Az olcsóbb vodka higgított krumpli szesz, a jobbak gabona szesz + víz. A vodka ugyanis nem pálinka, azaz nem gyümölcspárlat. Igaz a whisky sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!