Aki szemét az rendes, aki rendes az szemét lesz, ha részeg?
Ezt tapasztaltam amikor volt amolyan buli féleség. Ismerőseim, akik hozzám sem szólnak, beszélgettek velem, és akik meg nagy szájúak voltak, meg kinevettek, azok rendesek voltak hozzám.
Akik csöndesek, és alig beszélnek, azok hangoskodtak a legjobban, meg a legtöbbet.
Ez az emberek valódi énje?
Akik csöndesek, azok amikor részegek azért ordibálnak, meg röhögnek, mert ilyenek VALÓJUKBAN, de nem akarják égetni magukat, és inkább csöndben maradnak?
Szóval az alkohol MINDENKIBŐL kihozza, hogy milyen valójában, de máshogy viselkedik mikor józan, mert nem hülye, és nem akarja magát égetni?
En még sohasem voltam részeg, de engem az biztos, hogy egy korty is szomorùvà tesz nem, hogy feldob.
Viszont van benne valami,amit leirtàl.
A-a, legalábbis szerintem nem...
Ha alkoholt iszik az ember, akkor nem önmaga, mert az alkohol elkábítja. Ha az ember alapjában rendes, iszik alkoholt, aztán szétdönti a kocsmát, az biztos nem azt jelenti, hogy az az igazi énje... Legalábbis szerintem.
De az sem hülyeség, amit te mondasz.
Bár, ha most jobban belegondolok, akkor vegyünk egy rendes embert, aki mindig kimondja amit gondol, kedves és udvarias, de tényleg rendes, annak ellenére, hogy őszinte! Iszik. Berúg. Felgyújtja a lakását részegen, de ő képletesen tudta, hogy mit tesz. De mivel ő rendes ember egyébként, biztos nem tette volna meg ezt józan állapotban.
Szerintem az alkohol egy ördögi ital.
"Még a jó embereket is rongy emberekké teszi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!