Elégedettek vagytok a Milka csokival?
Figyelt kérdés
Régen annyira szerettem,de mostanában nem is veszek.Egy édes massza az egész. Alig van benne kakaó,olyan lett,mint egy ócska tortabevonó.Ti is észrevettétek?2011. aug. 22. 11:38
21/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, főleg a sima Milka. Nincs sok pénzem csokira (200-on felül van egy tábla), ezért inkább Tesco-sat szoktam venni, az is jó, főleg a színes cukorkával töltött, de ünnepnapokon vagy ha már nagyon kívánom, akkor néha megveszek egy tábla Milkát, nekem kuriózum.
22/28 anonim válasza:
Szerintem is romlott, túl édes és a csokija sem a régi már. A Bocis hozzászólásokkal egyetértek, én sem eszek egy jó ideje, viszont a Tibi csokik egyre finomabbak, pedig régen nem szerettem. Most arra szoktam rá.
23/28 anonim válasza:
Utolsó: én is ugyanígy vagyok a Tibivel!
Egyébként a Tescos csokik is jók, ahogy feljebb írták. És a Lidl-ben is finomak a német csokik, ahhoz képest nem is túl drágák / márkájukat nem tudom /.
24/28 anonim válasza:
Milka vagy bármi más, az ilyen flancos csokiktól undorodom, mint pl a madártejes, joghurtos-erdei gyümölcsös, lisztkukacos stb. A csoki az legyen csoki, max mogyoróval.
25/28 anonim válasza:
akkor ezt kóstoljátok meg :D [link]
nem vagyok édességes, de egy ilyen hatalmas táblával 2 nap alatt ettem meg :'D
még szerencse, hogy azóta nem láttam ilyet a magyarországi boltokban, különben már gurulnék
26/28 A kérdező kommentje:
Tényleg guszta...Akkor vannak még kakukktojások.:)
2011. aug. 23. 21:29
27/28 anonim válasza:
A milka szerintem is nagyon ócska lett. Nálam az utóbbi időben az aldis moser roth tejcsoki az ász.
28/28 anonim válasza:
Hat lehet h csak az en izlesem valtozott de nekem sem izlik, rettentoen edes. A mogyoros valtozatban alig van mogyoro es az is "regi izu".
ami szerintem jo az a lidl-ben kaphato bellarom csoki abbol is a sotetebbik(olyan mintha keserucsoki lenne de nem az)nem olyan suritettejizu mint a milka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!