Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elégedettek vagytok a Milka...

Elégedettek vagytok a Milka csokival?

Figyelt kérdés
Régen annyira szerettem,de mostanában nem is veszek.Egy édes massza az egész. Alig van benne kakaó,olyan lett,mint egy ócska tortabevonó.Ti is észrevettétek?
2011. aug. 22. 11:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
A Milkával igen, én a Bocinál tapasztaltam azt, hogy romlott a minősége.
2011. aug. 22. 11:41
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem finom, amilyen volt. Ha az árát nézed, akkor megéri. Persze nem egy belga csoki, de az jóval drágább.

30% körüli a kakaótartalom, teljesen jó.

2011. aug. 22. 11:42
 3/28 anonim ***** válasza:
23%
Én is kerülöm, a minőségi romlás nem kétséges. De a népnek így is biztos bejön...
2011. aug. 22. 11:42
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
nekem is túl szirupos, így inkább ritkábban veszek csokit, de akkor jobbat
2011. aug. 22. 11:47
 5/28 anonim ***** válasza:
84%

Én nagyon szerettem,szeretem és szeretni fogom:D

De mostanában inkább Cote D'ort veszek.

2011. aug. 22. 11:51
 6/28 anonim válasza:
68%
Gyerekkent szerettem, most sem bankodok ha kapok valakitol, de magamnak azert kevesbe edes csokikat veszek.
2011. aug. 22. 11:52
 7/28 anonim ***** válasza:
84%

hmmm Core'dort hoztam Belgiumból, nagyon finom :))))

de a milka sem rossz

2011. aug. 22. 11:54
 8/28 anonim ***** válasza:
84%
*Cote bocsi
2011. aug. 22. 11:54
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, bár, tényleg régebben mintha kissé más lett volna. Én egyszer ajándékba kaptam egy nagy táblás kiszerelésű, kekszes Milkát, de az tényleg olyan volt, mintha kakaós tejbevonóból lett volna. Ami ugye, alapból pocsék, gondoljunk csak az ebből készült Mikulásokra, húsvéti nyuszikra.

Viszont, ahogy fentebb is írták, a Boci régen finomabb volt. Én a nyolcvanas években voltam gyerek, és emlékszem, hogy egész más volt akkoriban az íze. De ez igaz a többi hazai csokira, és egyéb édességre is.

A Nestlé tejcsokira emlékeztek? " Mindegyik táblában, egy jó pohár tej van!" Na, az nagyon finom volt, kár, hogy már nem lehet kapni.

2011. aug. 22. 12:00
 10/28 anonim válasza:
100%
kedvencem, imádom :D
2011. aug. 22. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!